in

ŽENU U OVOM ZNAKU ĆETE PREPOZNATI PO ELEGANCIJI JER ONA JEDNOSTAVNO ZRAČI

Ova dama utjelovljuje pravednost, pravdu i ravnotežu te je krasi savršena sposobnost prosuđivanja, besprijekornost i potpunost.

Ova žena je društvena i ima dar za komunikaciju te voli biti okružena prijateljima i obitelji. Karizmatična je i očaravajuća zbog čega nevjerojatnom prirodnom lakoćom privlači ljude sebi. Predstavlja yin i yang, odnosno ima fascinirajuću osobnost koja je mješavina racionalnosti i logičnosti te nestalnih emocija.

Ona je – Vaga!

Rado će ući u neku raspravu i pobiti nečije mlako mišljenje pri čemu će joj, uz njenu ‘hladnu glavu’, pomoći i šarm. Međutim uvijek je otvorena za promišljanja te će zbog svoje dobroćudne naravi priznati vlastite pogreške ako je se logičnim objašnjenjem može uvjeriti da je u krivu.

Vaga traži čvrstu vezu i partnera koji će je obasipati malim znakovima pažnje, poput papirnatih srca i svježega cvijeća. Iako se čine smirene i staložene, kad se opuste žene Vage mogu biti vrlo zaigrane i romantične, a idealnog ljubavnog partnera naći će u Vodenjaku ili Blizancu. No umne igrice u ljubavi kod Vage su strogo zabranjene.

Ona će iskreno reći što joj je na umu što znači da će nekad biti i bolno iskrena. Vaga će izabranom muškarcu biti potpuno odana, a zauzvrat će tražiti potporu i savjet. Ljubiteljica je zavođenja i dugog šaputanja na jastuku.

Zbog karakterne osobine da konstantno važu mogućnosti, žene Vage često su neodlučne. Njihove prijatelje takav karakter može frustrirati, primjerice kad ne može izabrati koji film želi gledati. No njeno kolebanje ustvari ide u korist Vaginim prijateljima jer jednako tako kako uzima u obzir vlastiti ukus, potrebe i želje, pazit će i na ukus, potrebe i želje svojih prijatelja.

Tu sposobnost imaju zahvaljujući svojem poznatom osjećaju za pravednost i zbog toga su Vage odlični prijatelji. Srdačna i ljubazna kakva je, obožava upoznavati ljude s kojima ima zajedničke interese. Neraskidivo prijateljstvo najprije će doživjeti s Lavom ili Strijelcem.

Ženu Vagu prepoznat ćete po eleganciji kojom zrači svaka njena kretnja i pokret. Ona je savršeno prirodna, ljupka, graciozna i uvijek samo svoja. Njene vanjske karakteristike su pravilne crte lica, jamice na obrazima, širok blistav osmijeh, lijepi zubi, vitak struk i naglašeni bokovi. Vaga je perfekcionistica i uvijek je sređena, uredne frizure i njen cjelokupni outfit uvijek je uravnotežen i suptilan.

Vagi se gotovo nikada neće dogoditi da nema što za odjenuti ili da je odjenula nešto potpuno pogrešno jer će za odabir prave odjevne kombinacije izdvojiti vrijeme. Urođeno joj je da zna kako se odjenuti za svaku priliku i kako se predstaviti u najboljem svijetlu gdje god bila.

Vaga obožava modu, ali neće je slijepo slijediti, već će posljednji modni stil prilagoditi sebi tako da joj odjeća što bolje pristaje. Pa čak i kada se odjene kao i svi ostali ova kreativka imat će na sebi nešto zbog čega će se isticati iz mase, poput neobičnog prstena ili unikatne narukvice. Ne voli pretjerivati s modnim detaljima, a dobra torba ili cipele najviše će je usrećiti.

Žene Vage vole dugu kosu, a šminka je lagana, prirodna i svjetlucava… Vaga neće izaći iz kuće ako na sebi nema barem kap parfema jer je za mirisima jednostavno luda i voli mirisati lijepo.

Vage kupuju studiozno i pažljivo, vole fine stvari pa će radije kupiti skuplju i kvalitetniju torbu nego jeftinu i manje kvalitetnu. Kad idu u šoping obavezno će napraviti pauzu u kafiću kako bi razmislile kupiti određenu stvar ili ne. U svojoj omiljenoj trgovini Vaga će se zbližiti s prodavačem i uvijek ga pitati za savjet.

Planet Venera koji vlada Vagom obdario je ovaj horoskopski znak izuzetnim osjećajem za estetiku i nepogrešivim okom za lijepo. Stoga ne čudi da su se na listi dvadeset najbolje odjevenih žena svih vremena koju je sastavio časopis Elle našle tri slavne Vage, glumice Gwyneth Paltrow, Marion Cotillard i Brigitte Bardot.

Modni svijet osvojile su svojim otmjenim i super ženstvenim stilom koji nikad ne izlazi iz mode. I pjevačica Gwen Stefani jedna je od stilskih ikona ovog znaka, a ono što kod nje posebno očarava je uvijek besprijekoran make-up i porculanski ten. Iako je pjevačica rock benda, kod Gwen nema ni traga nemarnoj rokerici. Njene rokerske odjevne kombinacije pomno su složene što je u skladu s njenim znakom, a i u najžešćem izdanju i dalje zrači nježnošću.

Stilske ikone rođene u ovom zračnom znaku su i Monica Bellucci, Kate Winslet, Catherine Zeta Jones i Catherine Deneuve.

DNEVNI HOROSKOP ZA 22. AVGUST 2019: NEMA POTREBE DA SE OSEĆATE NESIGURNO I DA POTISKUJETE ISTINU U LJUBAVNOM DIJALOGU

DNEVNI HOROSKOP ZA 23. AVGUST 2019: DANAS IZRAŽEN FOKUS NA DETALJAN RAD, PREDANOST, OZBILJNOST, TAČNOST I KVALITET