in

BAŠ TE KOPKA ŠTA JE ON U HOROSKOPU: EVO KAKO ĆEŠ SAZNATI A DA GA I NE PITAŠ

Tek ste upoznali zgodnog muškarca i odmah vas kopka što je u horoskopu? Ako obratite pažnju na njegov izgled i ponašanje, a on je tipičan predstavnik svog znaka, doći ćete brzo do odgovora.

Ovan

On je visok i sportski građen, a čak i ako nije baš takve građe, sigurno je vrlo mladolik, sportski obučen i ponosno nosi imidž opasnog momka.

Obratite pažnju na njegovo dostojanstveno držanje, širok osmijeh i prodoran pogled, žustar hod, siguran i izravan nastup u razgovoru.

Bik

Muževan je, ima snažnu muskulaturu, što odmah upada u oči predstavnicama ljepšeg spola. Plijeni šarmom, ljubazan je i zavodi pogledom.

Može biti “skockan” sukladno najnovijim trendovima ili boemski tip koji ne prati modu, ali uvijek ima lijepe manire i kavalirski pristup.

Blizanci

Najčešće je visok i vitak, svjetlije kose i vječiti dječak, čak i u poznim godinama. Zabavan, komunikativan, točno zna kako šarmirati žene.

Prvi put ga vidite, ali imate dojam kao da se znate godinama. Omiljen je u društvu, duhovit, druželjubiv, uvijek spreman za akciju.

SVE LJUBAVI EDINA DŽEKE: OD NEPOZNATE EMINE DO SLAVNE AMRE SILAJDŽIĆ

ŽRTVUJU SVE ZA LJUBAV: SAMO JEDAN ZNAK ZODIJAKA JE SPREMAN DA TI SE DA DO KRAJA