in

BEŽITE OD NJIH KADA SE NALJUTE: OVI ZNACI SU TEMPIRANE BOMBE I RUŠE SVE

Ovi znaci su tempirane bombe i ruše sve pred sobomStanete li im na žulj, ovi horoskopski znaci će u potpunosti promentii odnos prema vama i tada ćete moći da upoznate njihovo drugo lice.

Ovan

Vatreni Ovnovi često u svađama ne znaju da smire erupciju strasti i da kanališu negativnu energiju. Osim što su izuzetno glasni i divlji kada se naljute, oni mogu duže vreme u sebi kriti nezadovoljstvo koje kasnije može da kulminira. Ipak, iako dođe do okršaja, čak i najpovrđeniji Ovan neće imati želju za osvetom, već će vas samo eliminisati iz svog života. Od tada postajete njegov protivnik i neprijatelj.

Lav

Lavovi su poznati kao prave kraljice drame, upravo zahvaljujući svom temperamentu. Iako obožava ljude, kao i da sklapa nova prijateljstva, Lav često ima prevelika očekivanja od osoba iz svog okruženja. Ako mu se zamerite, on će na sve načine probati da vas omalovaži, ali i da negativno utiče na vašu reputaciju. Jednostavno, on ima osvetničku crtu ličnosti i veoma teško prašta.

Škorpija

Harizmatična Škorpija u trenucima besa prži i kožu i mozak svojim otrovnim jezikom. Iako joj je potrebno mnogo da bi se naljutila, u trenucima besa postaje sarkastična i brutalna prema osobi koja ju je izazvala.. Ona uopšte nije tip koji će da oprosti i zaboravi već će svom žestinom psihički maltretirati onog na koga je ljuta. Neće se zaustaviti sve dok ne stvori emocionalnu pustoš i pravu ljudsku olupinu od te osobe

JARAC: MATERIJALNA I EMOTIVNA ŠKRTICA

OTKRIVAMO DA LI MUŠKARCI VARAJU SA LEPŠIM ILI RUŽNIJIM ŽENAMA