in

BIK ♉ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje

Jupiter i Saturn stvaraju napete aspekte s Bikovim natalnim Suncem, što bi moglo izbaciti iz inercije Bikove koji su navikli na udobnost (ili barem privid udobnosti).

Možda ćete se morati prilagođavati putem nestabilnim situacijama i društvenim ili zakonodavnim promjenama, ali morat ćete i razumjeti i prihvatiti da se ne možete držati više na rubovima prstiju. Vrijeme je da djelujete, promijenite se, pokrenete hrabre stvari koje su izvan norme – ili barem izvan vaših uobičajenih okvira.

Vrijeme je da se posvetite smjeru u kojem ste krenuli i prihvatite da se morate odvojiti od svoje izvorne obitelji i / ili naslijeđenih životnih pogleda. 2023. godine neki Bikovi odlučuju napustiti gnijezdo i preuzeti odgovornost nad vlastitim životom. Čak i ako se početni uvjeti čine teškim, postoji velik potencijal za osobni i profesionalni rast. Ako uspijete zadržati hladnu glavu i moral, možete daleko dogurati. Obiteljski život Bikova 2023. godine obilježavaju ili uznemiruju neke stvari povezane s novcem: nesporazumi, prepirke, nasljedstva koja uzrokuju sukobe.

Mogu se naglasiti oko vremena pomrčine Sunca (10. lipnja i 4. prosinca) i oko pomrčina Mjeseca (26. svibnja i 19. studenog). Pomrčina Mjeseca iz Bika 19. studenoga 2023. godinu završava s osjećajem da se morate ozbiljno procijeniti i možda će vas obuzeti intenzivni osjećaji koji bi mogli postati preteški. Energija ove pomrčine može vas potaknuti da promijenite način komunikacije i predstavljate svoje ideje, potrebe i želje na način da postignete ravnotežu sa potrebama, željama i idejama drugih. Na primjer, razgovor s obitelji mogao bi se neočekivano razviti.

To je situacija u kojoj biste trebali držati emocije pod kontrolom kako ne biste pogoršali stvari i izazvali sukob. Ova pomrčina na kraju godine mogla bi označiti kraj svađe s nekim vama bliskim i dragim, ali samo ako se o stvarima razgovara na otvoren način. To bi moglo biti i vrijeme kada ćete s izvornom obitelji presjeći emocionalnu pupkovinu.

Jupiter vam je ove godine u 11. kući, a to će se izuzetno povoljno odraziti na vašu karijeru. Možete očekivati ​​primjetan napredak u svakom poslu kojim se bavite. Ako već neko vrijeme razmišljate o pokretanju vlastitog posla, sada je pravo vrijeme. Astrolozi savjetuju da ne vjerujete svemu što čujete i čuvajte se financijskih prijevara.

S Venerom i Merkurom u retrogradnom kretanju do kraja siječnja bit će potrebno napraviti prilagodbe, te biti strpljiv, jer pregovori i novac mogu kasniti. Bit će važno planirati i organizirati svoje financije. Svibanj i lipanj su povoljni mjeseci za financije, kao i studeni i prosinac, ali i za otplatu dugova. Od listopada do prosinca bit će važno organizirati financije, napraviti plan za nadolazeću godinu i izbjegavati impulzivno trošenje. Za one koji traže posao, uložite u svoje obrazovanje, posebno u specijalizaciju i napredovanje u karijeri.

TEKST SE NASTAVLJA: ISPOD OGLASA KLIKNITE ‘NAREDNA STRANA’

OVAN ♈ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje

BLIZANCI ♊ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje