in

BIK ♉ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje

Ostanite čvrsti u potrazi i uspostavite kontakte s prijateljima koji vam mogu pomoći. Sjetite se prijatelja i kolega iz škole, fakulteta i tečajeva koji vas mogu uputiti. Budite sigurni, možete ostvariti stari projekt ili san. Povoljni mjeseci za traženje novih prilika: siječanj, veljača, rujan i listopad. Za one koji rade ili studiraju, ako pohađate neki tečaj, moguće je da će doći do nekakvog kašnjenja ili ćete morati riješiti neku birokraciju. Budite svjesni rokova i birokratskih problema. Moguća su poslovna putovanja, a ako radite za multinacionalnu tvrtku, važno je biti svjestan kulturoloških razlika. Siječanj, veljača, rujan i listopad pozitivni su mjeseci za unapređenje, promjene ili neku vrstu priznanja.

Smijete se nadati osjetnom poboljšanju u ljubavnom i erotskom životu već od početka godine. Bit ćete opušteniji u međuljudskim odnosima, što će vam donijeti više uspjeha u zavođenju simpatije, kao i u građenju skladne veze. Intimne veze na proljeće zablistat će novim sjajem, no ljeto bi moglo biti prepuno iskušenja. Samci će sredinom godine doći u napast da obnove staru vezu ili oproste partneru koji ih je povrijedio. Doznat ćete i da imate tajnog obožavatelja. Krajem srpnja i početkom kolovoza mogli biste započeti romantičan odnos koji će se nastaviti i nakon ljeta.

Sve nesuglasice i svađe koje ste imali s članovima uže obitelji konačno će se riješiti. Godina je dobra za ozbiljne razgovore i rješavanje svih problema koji vas godinama muče. Prošlo razdoblje nije bilo najbolje što se tiče obiteljskih odnosa, ali ove godine stvari se mijenjaju. Vi i vaša okolina pokazat ćete više razumijevanja i spremnosti za prevladavanje svih konfliktnih situacija. Povlačite li pametne poteze, uživat ćete u miru harmonije do kraja godine. Astrolozi savjetuju da dobro razmislite prije nego što išta kažete.

Naklonost Jupitera, koji će veći dio godine biti naklonjen vašem znaku osigurava jak planetarni poticaj vašim poslovnim aktivnostima i inancijskim ciljevima. Sve što započnete tijekom prvih pet mjeseci pozlatit će se.

Retrogradni Merkur u rujnu donekle će vam pomrsiti planove donoseći zastoje i neočekivane prepreke. Budete li odlučni, uporni i koncentrirani, uspjet ćete odoljeti izazovima i mirno se nastaviti uspinjati na ljestvici moći.

Zauzeti Bik bit će vam velika podrška, podrška i dat će vam poticaj za napredak u životu. Dat će vam dovoljno samopouzdanja pa ćete biti spremni za neke važne korake u životu. Posebno lijepo razdoblje slijedi sredinom godine, a to se odnosi na zaposlene, ali i na slobodne nastupe ovog znaka. Dobri dani za ljubav kada vam je Venera naklonjena bit će od 1.1. do 7.3., posebno od 29.5. do 24.6. (kada vaš znak prođe), od 6.9. do 30.9, te ponovno od 11.12. do kraja godine.

Zdravlje će vam biti stabilno u prva četiri meseca 2023 godine. Umećete da ravnomerno rasporedite vaše aktivnosti i da imate dovoljno vremena za odmor i rekreaciju. Od jula do kraja septembra ćete biti skloni alergijskim reakcijama kao i disajnim i kardiovaskularnim smetnjama. Novembar i decembar vam donose pad imuniteta i pojačanu osetljivost na stres.

Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od dijetalne ishrane koja se sastoji od većinom posnih namirnica, osim tokom zimskih meseci. Izbegavajte jako začinjenu hranu koja je pečena na ulju, roštilj, gurmanske specijalitete i slatkiše. Jedite više voća kao što su jabuke, dinja, smokva, šljiva i kajsija. Od povrća jedite sveže zeleno povrće, sočivo i kelj. Ribu jedite često. Srećni brojevi: 7, 10, 15, 18, 21

OVAN ♈ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje

BLIZANCI ♊ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje