in

BIK: KOMPLETAN VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA 2021. GODINU

BIK ♉

Ova 2021. će svakako pomoći Bikovima u njihovom kako profesionalnom tako i ličnom napretku. Događaji koji se budu odvijali tokom ove godine će vam dati podršku za zdrav i srećan život. Naćiće se mnogo pozitivnih vibracija koje će vam pomoći u jačanju vaše veze i odnosa sa drugim osobama. Međutim, vi ćete morati da shvatite vrednost posvećenosti u vašem odnosu sa partnerom. Pored toga, trebali biste biti oprezni prema promenama raspoloženja koja su moguća tokom godine. Planetarne situacije će i dalje podržavati vaš profesionalni život u 2021. Videće se vaš rast u pogledu znanja i razvoja vaše ličnosti tokom ove godine a biće vam vrlo dobro i u oblasti karijere.

Bićete u stanju da pronađete nove i kreativne načine da uradite stvari kako treba što će vam svakako pomoći. Verovatno ćete videti dobrobit za sve vaše poduhvate koje ste preduzeli. U 2021. godini možete otkriti potrebu da prihvatite neke određene promene kao i da prihvatite nove mogućnosti koje vam se pružaju. Tvrdoglavi i stameni Bik možda će smatrati ove zadatke teškima, ali drugi će biti u blizini da vam pruže potrebnu pomoć i podršku tokom cele 2021.godine.

Godina 2021. je godina koja će biti dobra za introspekciju, za samoispitivanje, za rad na ostvarivanju vaših ciljeva i povezivanje sa prijateljima i voljenima. Ako to možete da uradite, onda će 2021. goidna za vas proći glatko. Ne bojte se da zatražite pomoć od nekoga ili da vi drugim pružite pomoć. Budite ljubazni što češće možete i bićete nagrađeni za to. Venera će biti u Jarcu od početka godine do početka marta, što će vam pomoći da oživite i pojačate svoj društveni život. Verovatno ćete steći nove prijatelje na osnovu sličnih interesovanja i hobija koji vas povezuju.
Ovo je sjajno vreme da putujete ili da preko Interneta steknete nove prijatelje. Ako imate rodbinu koju niste videli, 2021. godina je sjajna godina za ponovno povezivanje i provođenje vremena sa njima. Biće vam lepo. U 2021. godini verovatno će se proširiti i vaša porodica. Ovo bi moglo da uključi stupanje u brak ili rođenje deteta.

RETROGRADNI MERKUR I NJEGOVI PERIODI U GODINI

Reč retrogadan, što bi značilo ‘da ide unazad’ nije možda najbolje izabrana, jer se ne radi o nikakvom hodu unazad neke planete. Radi se jednostavno o optičkoj varci sa našeg gledišta na Zemlji. Ovo bi moglo da se uporedi kao kad pretičete automobil na putu pa kad skrenete pogled prema njemu, onda vam izgleda kao da on ide u rikverc. Merkur nije jedina planeta koja ide retrogradno, već sve planete prolaze kroz retrogradne periode.

Iako se u ovom periodu možete osećati kao da potresa čitav vaš svet, retrogradni Merkur nije samo niz loših sreća. Neki naizgled teški i neželjeni efekti ovog tranzita Merkura su uglavnom stvari koje bi trebalo da se dogode na bolje. Ovo bi se moglo opisati i kao astrološki način koji nas primorava da stvari ponovo pregledamo i ponovo proverimo. S obzirom na to da retrogradni Merkur nije vreme kada trebate pokretati nešto novo, to je period kada on donosi osećaj da bismo trebali usporiti i preštimovati svoj život, razmisliti o svemu, od zdravlj, do posla.

Znati šta treba raditi i očekivati pre vremena jedan je od najboljih načina da se nosimo sa neizbežnim iznenađenjima koja Merkur donosi. Sigunro se pitate kako i šta napraviti da Merkur retrogradno radi za vas a ne protiv vas? Kao prvo, opustite se maksimalno i što kažu, duboko udahnite. Uprkos ozbiljnoj frustraciji koja dolazi sa retrogradnim ciklusom Merkura, to ipak nije smak sveta. Možda će vam biti neprijatno da rešavate probleme skoro tri meseca svake godine, ali to je daleko od neizvodljivog.

Zapravo, retrogradni Merkur može biti period vaše bogate kreativnosti i veza. Ako ste u stanju da budete fleksibilni i da izbegnete da budete izgubljeni u sitnim detaljima, ovaj period možete proći bez problema. To znači, možete vi potpisivati ugovore, donosite važne odluke ili započinjati novi posao u ovome periodu, ali – samo ako ste pažljivi.
Idite polako kroz ovaj period i sve proveravajte. Ovde ćemo vam dati kratke crtice šta treba a šta ne treba da radite u periodu retrogradnom Merkura.

ŠTA DA RADITE:

■ Razmislite o svakom dostupnom rešenju problema sa kojima se suočavate – jedno od njih mora na kraju da bude ono pravo.
■ Budite fleksibilni, prilagodljivi i strpljivi. Možda ćete morati da izađete izvan zone udobnosti da biste pronašli ispravno rešenje.
■ Razmišljajte široko. Što je veće i dalje rešenje, veća je verovatnoća da će ono uspeti.
■ Budite u toku sa kašnjenjima i otkazivanjima tokom putovanja.
■ Pripazite na svoj automobil. Proverite lampice upozorenja, zakažite servis.
■ Napravite rezervne kopije podataka na računaru i mobilnom telefonu kako ne biste izgubili važne podatke ako se isključe bez upozorenja.
■ Ponovo se pozabavite stalnim pitanjima iz prošlosti. Ovo je savršeno vreme da se pozabavite tim i jednom zauvek pokušate da ga rešite.

NEMOJTE DA RADITE:

■ Nikako ne padajte pod uticaj negativnog razmišljanja. Stvari se možda raspadaju oko vas, ali vi ostanite pozitivni i zapamtite da je ovo samo izbočina na vašem putu koju možete pažljivo izbeći.
■ Nemojte da se osamite kao neki vuk samotnjak. Kada se stvari pokvare, obratite se stručnjaku ili prijatelju da vam pomognu da rešite problem. Ne možete sve sami!
■ Nemojte preuveličavati probleme. Ako su stvari loše, nemojte ih još i vi naduvavati, nikakve koristi od toga, čak naprotiv.
■ Ne planirajte neke velike prezentacije ili izrašujte neke važne dokumente. Ako već ne možete da izbegnete ovako nešto, onda dobro obratite pažnju na detalje.
■ Ne oslanjate se samo na tehnologiju, već zapišite ili odštampajte informacije koje su vam potrebne.
■ Ne žurite! Usporavanje tempa može vam pomoći da eliminišete velike greške.
■ Nemojte imati nerealna očekivanja. Zbog nesporazuma i zabune, stvari se možda neće odvijati onako kako ste planirali. Izbegavajte razočaranje, znajte da u ovom periodu (a često i van njega) velika očekivanja mogu doneti i velika razočarenja.

Kada ste pod stresom onda teže spavate, a tokom retrogradnog Merkura nivo stresa i napetosti može vam se popeti, kao što kažu, do plafona. Zato pametno, ako ležite budni po celu noć, uznemireno se pitajući kako se sve to moglo desiti i zašto ili šta će se sutra ili za meseca dana dogoditi, to vam može oduzeti zdravlje. A da stvar bude još gora, nedostatak sna može prouzrokovati još više problema, jer negativno razmišljanje donosi negativnu energiju i neprestanim vrtenjem u krug, samo je još više pojačavamo.

Dakle, ako ste umorni, uznemireni ili rasejani, još više ćete pojačati efekte retrogradnog Merkura. Ali, ne bojte se, odagnajte strah i gledajte da se smirite. Evo onde nekoliko korisnih saveta kako da održavate svoj um i telo u vrhunskoj formi tokom perioda ovog nevaljalog retrogradnog Merkura.

TREBA DA URADITE SLEDEĆE:

■ Obavezno uključite alarm pre spavanja kako se ne biste kasno probudili i zakasnili tamo gde trebate. Tada morate da žurite, a žurba može da vam donese nevolju.
■ Slušajte tihu muziku, onu koju najviše volite, koja vam vraća optimizam i osmeh na lice.
■ Planirajte da se malo ‘otkačite’ od digitalne tehnologije. Ako je ikada sjajno vreme da predahnete od uređaja, da odložite mobilni, tablet i računar i zaboravite na sve aplikacije i društvene mreže, onda je to period retrogradnog Merkura.
■ Praktikujte vežbe disanja koje ćete koristiti kada god nađete vremena. Na primer: udahnite vazduh 4 sekunde, a izdahnite vazduh 8 sekundi, ali polako.

NEMOJTE DA RADITE:

■ Ne gledajte vesti ili nasilne TV emisije pre spavanja, i sve ono što vas može uznemiriti.
■ Ne koristite telefon ili druge elektronske uređaje u krevetu pre spavanja.
■ Ne planirajte razne ekstravagancije sa jelom u kuhinji. U ovom period – što jednostavnije to bolje po vas.
■ Ne pijte kafu i bilo šta sa kofeinom što vam može otežati da zaspite.

PERIODI RETROGRADNOG MERKURA:

■ 30. Januar 2021. (Vodolija) – 21. Februar 2021.(Ribe)
■ 29. Maj 2021. (Blizanci) – 22. Juni 2021. (Blizanci)
■ 27. Septembar 2021. (Vaga) – 18. Oktobar 2021. (Vaga)

ZDRAVLJE

Rečeno je da će Mars biti u Vagi otprilike do prve polovine 2021. Ovo će učiniti vaš posao stresnijim, a što može imati negativan uticaj na vaše mentalno zdravlje. Srećom, bićete blagosloveni i visokim nivoima potrebne energije koja će vam u mnogome pomoći. Iskoristite ovu dodatnu energiju da biste se opustili kako treba i zabavili raznim aktivnostima koje će pomoći da se smanji i suzbije nivo stresa. Sve ovo ima da napravi čudo kad je u pitanju poboljšanje vašeg mentalnog zdravlja.

Ovo bi trebala biti godina dobrote i dobrobiti što se tiče vašeg zdravlja. Venera, planeta koja vlada Bikovima, će se postarati da budete dovoljno zdravi tokom 2021. godine. Ali, ipak vam se savetuje da ne budete popustljivi prema hrani i drugim lošim navikama koje bi mogle da vas ometaju da održite dobrim vaše opšte stanje. Poznato je da su Bikovi osobe koje provode malo ili nimalo vremena vežbajući i dosta vremena provode pred televizorom. Zato se bavite nekim sportom ili nekim drugim zanimacijama koje će vas izvući van iz kuće. Nabavite nekog živahnog psa koji traži da se često vodi u šetnju! Ipak, bez obzira na sve, planeta Mars vas blagosilja neizmernom energijom u ovom periodu, tako da ćete i psihički i fizički biti u formi.

Pronađite povremene periode za odmor i opuštanje. Neka stres i napor ne utiču na vaše nerve. Prepustite se onoj hrani koja povećava nivo imuniteta. Trebalo bi da se čuvate digestivnih problema koji mogu povremeno da vas muče.

LJUBAV

Planeta Venera će biti ta koja će vam pružiti toliko potrebno emocionalno povezivanje sa partnerom ili voljenom osobom sa kojima ćete biti prezadovoljni tokom ove godine. Pošto će vaša vladajuća planeta Venera biti u jednom periodu 2021. godine u retrogradnom kretanju, to će snažno uticati na one rođene u znaku Bika, posebno u ličnom sektoru i sektoru vaših veza. Venera će biti retrogradna od 19 Decembra 2021, pa do 13 Januara 2022.

S druge strane, Bikovi će imati veliku šansu da korenito promene svoju percepciju ljubavi i da se podvrgnu transformacijama na unutrašnjem nivou koje će pozitivno uticati na njihove odnose sa drugima. Vi Bikovi ste rođeni ste da brinete o drugima. To je vaša divna osobina koju ne biste trebali menjati. Velika razlika za vas u 2021. godini je ta što ćete sada da se brinete o sebi malo više nego što ste to radili u prošlosti. Sada ćete sebe tretirati kao voljenu osobu koju treba negovati. Ovo vam se možda sada ne čini kao neka velika razlika, ali to će promeniti ceo vaš pogled na život do kraja godine. Oreol ljubavi pratiće vas u svemu što budete radili. To neće biti poslednje dobro delo koje ćete izvršiti, ali to će biti ono što se ljudima ureže u umu. Nećete nikoga odvratiti od sebe, ali vaš prvi prioritet biće briga o sebi i pronalaženje vašeg vlastitog ljubavnog jezika.

Uopšteno govoreći, postojaće dva glavna trenda. Prvi će biti povratak nekadašnjoj ljubavi, s obzirom da će Mars, planeta koja sekundarno upravlja vašim odnosima, biti u tranzitu kroz sektor prošlosti dobar period, a drugi će biti privlačan ljudima iz drugih zemalja, kulture i religije, ljudi iz inostranstva ili poznanici na putovanju. Bikove će veoma privući partneri sa kojima će deliti iste filozofije i shvatanja života, oni koji su duboko duhovno evoluirali u svom razvoju.

Ako ste slobodni, onda ćete verovatno i ove godine ostati sami. Ako ste već u vezi tada ćete verovatno u njoj i ostati. Na isti način je verovatno da će i vaša veza ići u istom smeru kako je i išla do sada. Ako se suočavate sa raznim borbama u vezi, tada ćete i dalje nastaviti da se borite. Ako su stvari u redu, tada će se one nastaviti kretati na istovetan način i u 2021. godini.

I pored svega ova 2021. godina obećava dobrobit u vašem ljubavnom životu i braku brak. Ako niste u vezi, ove godine možete pronaći partnera preko raznih društvenih veza. Duboka osećanja i romantična ljubav je u opticaju za vas Bikove ove godine.
Ove godine nema nekih većih planetarnih uticaja na području vaših i ljubavi i braka. Međutim, ovo ne znači će će doći do nekog supružničkog neprijateljstva. Planeta Venera će se pobrinuti da u vašoj vezi ima puno ljubavi i odanosti.

Vaš entuzijazam kojim odišete mogao bi lako da se prenese i na vašeg partnera. Trebate da ga privučete što više k sebi, jer u protivnom bi mogao da ode. Oni koji su sami imaju u izgledu određena flertovanja, ali tada moraju biti oprezni jer im to može doneti razočaranja u ljubavi.

Povremeno može doći do manjih trzavica u vašoj ljubavi ili braku i može vam činiti da stvari nisu više u vašim rukama i da vam izmiču kontoroli. Partner može gajiti sebične ambicije i biti odsutan. Na vam je da budete tolerantni prema vašem partneru, jer vaša ljubav i ljubaznost će ih vratiti na vaš put. Jupiterov blagotvorni aspekt će vam pomoći da uklonite sumnje, zbunjenost i nesigurnost u vašoj vezi. Vaša tendencija ka traženju više zaigranosti može da uzrokuju probleme u vašoj vezi.

Ovo može stvoriti neku vrstu udaljenosti između vas i vašeg partnera. Možda će biti dana u ovoj godini u kojima biste morali da kontrolišete vaše negativne emocije i da se uzdržite sebe od izgovaranja grubih i gorkih reči.

O VAMA OVE GODINE

Godina 2021. počeće vam sa puno sreće i ​​puno uspeha u svim ključnim područjima vašeg života. Međutim, pošto Merkur u Jarcu voli malo da se igra sa vašom sposobnošću da se pokrenete, možda ćete početi malo lenjo i sa manjkom sposobnosti da se koncentrišete. Sve ovo možete da prebrodite ukoliko se posvetite redovnoj meditaciji – molitvi. Ipak, i pored svega toga osećaćete se srećno i sve potrebne poslove obavljaćete u roku. Početkom februara povećava se interesovanje za vas u sveri posla. Ljudi će početi da vas primećuju.

Sve u svemu, zvezde pokazuju da je 2021. godina sjajna godina za usavršavanje kroz vašu kreativnost i komunikaciju sa drugima. Družite se sa drugima kad god možete a kad ne možete okrenite se vašim hobijima. Učinite sve što možete da povećate svoju aktivnost i sebo donesete dobro. Ovo je dobra godina za samo usavršavanje, pa stoga se poboljšajte na bilo koji način koji vama odgovara.

Zvezde kažu da će Bikovima 2021. određeni ciklus koji je počeo oko 2007. godine sada da se približi kraju. Ovo bi moglo značiti završetak nekog važnog cilj koji ste počeli oko 2007. godine ili može predstavljati i znak da je vreme da odustanete od misije na kojoj ste radili. U zavisnosti od toga, ovo može prouzrokovati određeni stres ali takođe i osećaj zadovoljstva postignutim rezultatima. Ovaj ciklus uglavnom se odnosi na Bikove koji imaju više od 30 godina.
Planeta Uran uticaće na vaš horoskop ove godine, čineći ga važnim da pratite svoju karmičku energije. Budite čista srca i idite samo napred sa pozitivnim namerama. Ako su vaše namere korisne i pozitivne, karma će vam se odužiti za to. Da biste što više poboljšali vašu karmu, budite više uključeni sa ljudima kojima je potrebna pomoć. Vaša kreativnost vam može mnogo pomoći oko toga.

Ove godine Bikovi mogu nailaziti na promene raznih vrsta i od njih se očekuje da na njih reaguju pozitivno i sa lakoćom a nikako negativno. U to vreme Bikovima se savetuje stroga disciplina. Naučite se prilagođavati stvarima i situacijama oko vas i ne budite dogmatični. U vašim rukama biće mnoge mogućnosti, a na vama je da pokrenete akciju. Ne popuštajte emocijama ili osećanjima, posebno od članova porodice. Budite svesni svega što se oko vas dešava i držite oči i uši otvorene. Neka vam zadovoljstva ne budu najpreča, jer bi se kasnije mogli razočarati. Kod preuzimanja ličnih i profesionalnih odluka budite veoma pažljivi i ne brzajte sa njima.

Budite spremni da prihvatite sve mogućnosti koje vam pruža Venera u Vodoliji. Ovo nije vreme da budete preterano stidljiva osoba. Mesec februr promoviše ljubav, brigu za druge i saosećanje između romantičnih partnera. Ulazite u radostan, romantičan i prijatan period, ali možda će biti potrebno da se zaštitite od preterivanja i neumerenosti bilo kakve vrste. Od 22. februara planeta Mars je u Biku može vas učiniti da budete posebno skloni prejedanju, pa zato dobro pripazite da vam to ne pređe u naviku. Tražićete razne aktivnosti, želećete dosta posla koji će vam dati puno mogućnosti za vaš dalji razvoj. Bićete stalno nasmejani i privlačićete sa lakoćom druge ljude.
April je pravo vreme da razmislite o svom zdravlju i napravite planove za eventualno neko putovanje u inostranstvo. Takođe, vreme će biti dobro da se posvetite obrazovanju ili usavršavanju postojećeg znanja. Venera koja će u ovom periodu biti u Ovnu činiće da za vas bude neodoljiva želja za istraživanjem. Koji god putem odlučili da krenete u akciju, biće vam prilično dobro. Ne ustručavajte se sanjati velike snove, sudbina radi u vašu korist i čini da vam se snovi ostvaruju. Ovo je odlično vreme da poradite na komunikacijskim veštinama koje će poboljšati kako vašu karijeru, tako i prijateljstva i ljubav.

Leto vam donosi pravo zadovoljstvo i uspeh. Dosta ćete se truditi i videćete plodove svog rad koji će vas vas ohrabriti za dalje. Imaćete razloga da slavite. Vaga je znak radosti i dok se Venera kreće kroz njen znak, donosi vam pozitivne energije u svim oblastima života. Ovo je vreme kada ste najjači i kao takvo, ovo je vreme u kojem biste se trebali potruditi da krenete punom snagom prema onome šta želite. Ovo je divno vreme za one koji rade u raznim medijima ili se bave umetnošću.
Venera u Škorpiju ulazi 2. jula dolazi u vaš ljubavni život i čini vas vrlo uzbuđenim i sklonim zaljubljivanju. Ovo može takođe biti i period sukoba ili izazova i možda ćete morati da se izdignete iznad svega što se eventualno bude dešavalo. Dolazak Jupitera u znak Vodolija 2. novembra može vas odvesti do perioda sanjarenja ali trebalo bi da se probudite i suočite sa nekim praktičnim izazovima koji će pritiskati vašu vezu. Kako se godina bude bližila kraju možda ćete malo posustati i imati manjak samopouzdanja i može vam se desiti da se pojavi nekoliko problema koje ćete morati rešiti u poslednjem trenutku.

HOROSKOP MESEC PO MESEC

■ Bik Januar 2021: Januar će vam doneti potrebnu energiju da možete više da radite i budete produktivniji. Ovo je takođe sjajan mesec za početak novog projekta i obnavljanje starih prijateljstava. Jedino pazite na vašu naprasitost, možda nećete imati većih neprilika zbog toga ali ipak moguće su neke neugodnosti.

■ Bik Februar 2021: Februar je mesec kad treba da se fokusirate na poslovne odnose. Njihovo poboljšanje može poboljšati vašu karijeru i vaš društveni život. Došlo je vreme da raščistite odnose sa nekom osobom od koje ste očekivali da će se ponašati kao prijatelj, a u nekim prilikama se nije ponela tako kada ste bili odsutni.

■ Bik Mart 2021: Mart je savršeno vreme da radite na vašim hobijima i projektima. Pažljivo koristite vaše bankovne kartice i budite odgovorni na poslu. Prijatelji vas mogu prijatno iznenaditi u vezi sa nečim što je vam posebno drago.

■ Bik April 2021: April je mesec za samoanalizu. Nastavite da provodite vreme kako na svojim hobijima, tako i na usavršavanju vaše karijere. Ne možete se pohvaliti potpunom vernošću, ali ako ste u braku, od tih poznanstava nemojte ništa posebno očekivati.

■ Bik Maj 2021: Maj vam donosi Veneru u 10. kuću, što može pomoći da podstaknete svoj društveni život. Vaša komunikacija će biti ključna tačka ovog meseca, što može pomoći da se poboljšaju obe strane vaše veze, i ona platonska i ona romantična.

■ Bik Jun 2021: Jun je mesec kada treba da se fokusirate na porodicu i vaše voljene. Pošto će vam finansije biti u redu ovog meseca, usredsredite se na svoje odnose. Sigurno će se isplatiti. Možete očekivati i iznenadne pozitivne preokrete u ljubavi.

■ Bik Juli 2021: Jul je i dalje odličan mesec za fokusiranje na vaše odnose, kako ljubavne tako i poslovne. Venera će biti u Lavu veći deo meseca, što čini ovo savršenim vremenom za ponovno povezivanje i razgovor sa članovima porodice. Iako su se prilike promenile, na poslu ćete tvrdoglavo insistirati na nekim metodama koje su odavno prevaziđene. Pokušajte da se prebacite na iste talasne dužine sa kolegama sa posla koji su više od vas upućeni u tok zbivanja.

■ Bik Avgust 2021: Avgust može doneti neke male promene, zbog kojih Bikovima može malo biti neprijatno. Naviknite se na ove promene i obavezno komunicirajte sa vašim voljenima o vašim osećanjima. U tomlim letnjim noćima možda ćete imati prilike za mala neverstva jer ne patite od velike vernosti. Ipak, dobro razmislite o svemu.

■ Bik Septembar 2021: Septembar je sjajan mesec za fokusiranje na vaš ljubavni život. Ako možete dobro da komunicirate i ostanete smireni, onda će vaš ljubavni život procvetati. Na neka ogovaranja koja se budu pojavila nemojte da obraćate pažnju.

■ Bik Oktobar 2021: Oktobar je mesec kada treba da pronađete smirenje u vašem životu. Uzmite ovo vreme za samo analizu, kao i da biste shvatili šta želite od ostatka godine. Ovo je takođe sjajno vreme da se fokusirate na svoje ciljeve koje želite da ispunite. Možete da se sretnete sa nekim starim drugom ili drugaricom i da oživite uspomena na neka lepa vremena iz vaše prošlosti.

■ Bik Novembar 2021: Novembar je savršeno vreme da se potpuno preusmerite na svoje ciljeve i projekte. Međutim, budno pazite na svoje finansije, jer ako to ne učinite, one će vam možda izmaći kontroli, a to sigurno ne želite. Neko će pokušati da se lepi za vašu mističnost, ali ćete vi umeti da mu stavite do znanja da vas ne interesuje.

■ Bik Decembar 2021: Decembar je vreme da potražite pomoć od svojih prijatelja, naravno, ako vam je potrebna. Možete da u trenutku neke nepromišljenosti kažete ili učinite nešto zbog čega će te se kasnije kajati, zato pazite. Priznajte sve strahove i brige koje ste možda imali tokom godine. Ovo će vam pomoći da se osećate bolje.

OVAN: KOMPLETAN VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA 2021. GODINU

BLIZANCI: KOMPLETAN VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA 2021. GODINU