in

BIK: SA KOJIM ZNAKOM HOROSKOPA ĆEŠ IMATI LJUBAV SVOG ŽIVOTA

BIK I LAV

Ova veza može biti sjajna zajednica, što se tiče fizičkog odnosa, ako su oba partnera psihički nezavisna, jake ličnosti i reletivno jednostavni, prirodni ljudi. Međutim, obe osobe mogu da teže dominaciji. Ovu vezu strasniji i naprasiti Lav opterećuje, često napada i kritikuje melanholičnog, takođe, snažnog i povučenog Bika, pa česte bure i lomovi nisu nemogući. Bik će uvažavati Lava, a ko će uvažavati Bika.

BIK I DEVICA

Ova veza, što se tiče seksa, biće izvanredna. Bik će svojim temperamentom i čulnošću uzbuditi i probuditi u Devici zaspalu strast i potisnutu erotiku. Međutim, ukoliko Devica nije fizički jaka, Bika će vremenom odbiti hladnoća i preokupiranost Device samom sobom. Biku je potrebna ljubav i strast, a ne razgovori i teorije o ljubavi. Za bika je fizička ljubav nešto sveto i najbolji način da se izrazi šta oseća.

BIK I VAGA

Ukoliko je Bik taj koji izdržava i brine o porodici, ovakav odnos može biti dobar, harmoničan i uspešan. U sredini u kojoj živi, vaga može Biku stvoriti lepotu i harmoniju, što je njemu veoma značajno. U odnosu ova dva znaka biće mnogo nežnosti i topline. Bik će Vagu naučiti mnogim tajnama seksualnog odnosa, a za uzvrat će dobiti poštovanje i zahvalnost.

KAKO SVAKI ZNAK ZNA DA JE PRONAŠAO “PRAVU” LJUBAV: BLIZANAC SKIDA MASKE, BIK PRESTAJE SA LJUBOMOROM

STRELAC: SA KOJIM ZNAKOM HOROSKOPA ĆEŠ IMATI LJUBAV SVOG ŽIVOTA