in

BLAGO TI SE AKO SI IM BLISKA: OVA 2 HOROSKOPSKA ZNAKA BAŠ NIKADA NE LAŽU

Iako bi svako ponekad iskrivio istinu ako ga situacija primora, ova dva znaka će uvek reći istinu u lice, kakva god bila.

@cicimici.com

Slažeš li se? 💕 Podeli ako se slažeš 💕 #horoscope #horoskop #zodiac #zodijak #astrology #astrologija #astro #horoscopo #astroworld #signszodiac #zodiacsigns #zodiactiktok #horoskopskiznakovi #horoskopbalkan #horoskop_balkan #horoskopskiznaci #Horoskopi #horoskopsrbija #horoskopy #horoskopski #horoskope #ljubav #balkan #srbija #serbia #croatia #hrvatska #macedonia #slovenia #montenegro #bosna #foryou #fy #fyp #foryoupage #cicimici #HavaianasLivreDeCliches

♬ BORN FOR THIS – Foxxi

Ovan

Pripradnici ovog znaka su veoma iskreni, a najvažniji razlog jeste to što nemaju volje za lažima niti žele svoju energiju da troše na takve stvari. Čak i po cenu da nekoga povrede svojom iskrenošću, pre će izabrati to nego da slažu za bilo šta.

Oni i žele da kažu ono što misle i da drugima to daju do znanja, a to isto očekuju i sa druge strane. Često umeju da povrede druge svojim otvorenim razmišljanjem pa im posle bude žao, ali i posle nekog vremena opet bi isto postupili.

Strelac

Za Strelca se slobodno može reći da je najiskreniji znak u horoskopu. Ponekad ljudi ovog znak umeju da preteraju sa prepričavanjem priča iz svog života ili života prijatelja, ali to je uglavnom radi zabavljanja društva.

Međutim, laži ne vole ni u kom slučaju, to će izbeći čak i kada sami vide da je to možda bolje za nečije dobro. I najgoru istinu uvek će reći, jer smatraju da je tako najbolje.

DNEVNI HOROSKOP ZA 29. OKTOBAR 2018-TE: DANAS NEĆETE BITI SIGURNI ŠTA JE STVARNO A ŠTA NE, MORATE BITI STRPLJIVI

7 HOROSKOPSKIH ZNAKOVA KOJI ĆE TI DOSLOVNO UNIŠTITI ŽIVOT NAKON RASKIDA