in

BLIZANAC: SA KOJIM ZNAKOM HOROSKOPA ĆEŠ IMATI LJUBAV SVOG ŽIVOTA

BLIZANAC I DEVICA

Dešava se da Blizanac i Devica imaju ljubavni kontakt, mađutim on je više erotske prirode, nego duhovne. Zapravo, moguća je samo čulna privlačnost, a nikada i duhovna, jer se ova dva znaka bitno razlikuju i često sukobljavaju, pa je harmonija nemoguća. Devica je stidljiva, smerna, idealistična, romantična i za nju je seks svetinja. Blizanac je samo čulan i nesposoban za trajne veze, promenljivost je njegova glavna osobina. Blizanci često obmanjuju Device, koje neverstvo ne mogu da trpe, i zato su rasprave, svađe i raskid neminovni.

BLIZANAC I VAGA

Ovo je neobično harmonična veza, jer je čine dva vazdušna znaka. Šarmantni, slatkorečivi, umiljati Blizanac s lakoćem zavede lepu, nežnu i emotivnu Vagu, kojoj upravo trebaju njegove laži kako bi imala sreće u ljubavi. Na tome počiva trajna i harmonična veza između ova dva znaka. Praktični i snalažljivi Blizanac, takođe, pomaže nežnoj Vagi nezainteresovanoj za materijalnu stvarnost, pa se i praktična korist javlja i kao razlog dugog trajanja ljubavi ova dva znaka.

BLIZANAC I ŠKORPIJA

Kombinacija ova dva znaka može biti harmonična ukoliko je žena Škorpija, a muškarac Blizanac. Žena Škorpija svojom magnetičnošću, energijom i voljom može s lakoćom podrediti muškarca Blizanca, pa Blizanac opijen njenom gvozdenom voljom, prvi put u jednoj vezi može da bude slepo veran, što je inače njemu potpuno strano. Muškarac Škorpija, opterećen ljubomorom i posesivnošću, koja se naročito ogleda u ljubavi, ne može podneti promenljivost Blizanca pa se teško odlučuje na ovakvu vezu.

CIGANSKO PREDVIĐANJE SUDBINE: IZABERI JEDNU OD 5 KARTI I SAZNAJ ŠTA TE ČEKA U ŽIVOTU

DEVICA: SA KOJIM ZNAKOM HOROSKOPA ĆEŠ IMATI LJUBAV SVOG ŽIVOTA