in

BLIZANAC: SA KOJIM ZNAKOM HOROSKOPA ĆEŠ IMATI LJUBAV SVOG ŽIVOTA

BLIZANAC I STRELAC

Između ova dva znaka postoji možda najveća erotska privlačnost. Preterivanja kojima su Blizanci ponekad skloni, mogu da razdraže Strelca, čija logika pak, može da izazove odbojnost i zbunjenost kod Blizanca. Oba partnera su fizički i duhovno veoma aktivni, tolerantni i lako prilagodljivi. No, moralan, častan, otvoren i pošten Strelac opsednut pravdom, poštenjem i dobrotom često ne razume pragmatičan i koristoljubiv stav Blizanca, pa otuda sukobi i svađe.

BLIZANAC I JARAC

Ovi partneri ne cene kvalitete onog drugog i slobodno možemo da kažemo da ovakva veza ne donosi ništa dobro. Neprestane promene Blizanaca mogu da „izlude“ Jarca. Sa druge strane, ljubomora i koristoljubljivost Jarca mogu da udalje Blizanca.

BLIZANAC I VODOLIJA

Evo jedne uzbudljive, duhovne i pustolovne veze. Blizanac i Vodolija pripadaju istoj vazdušnoj grupi, pa možemo reći da su oni u fizičkim, ako ne u duhovnom smislu, napravljeni od istog materijala. Volje su im indentične, pa svesnija, starija, ingenioznija, talentovanija i sa većom inspiracijom Vodolija dopunjuje svojom intuicijom i maštom, jak, analitičan i praktičan duh Blizanca. Slobodno možemo reći da je sinteza ova dva znaka spoj između intuicije i logike, mašte i odličnog intelektualnog zapažanja.

CIGANSKO PREDVIĐANJE SUDBINE: IZABERI JEDNU OD 5 KARTI I SAZNAJ ŠTA TE ČEKA U ŽIVOTU

DEVICA: SA KOJIM ZNAKOM HOROSKOPA ĆEŠ IMATI LJUBAV SVOG ŽIVOTA