in

BLIZANAC: SA KOJIM ZNAKOM HOROSKOPA ĆEŠ IMATI LJUBAV SVOG ŽIVOTA

BLIZANAC I RIBE

Ovo je retka i neharmonična kombinacija dva Sunčeva znaka Zodijaka, jedan vazdušni a drugi vodeni. Jedan brz, intiligentan i praktičan, drugi haotičan i mističan. Oba znaka su promenljiva. Blizanac je uvek u potrazi za novim, pa mu ljudi, knjige i mesta brzo dosade. Kod ribe su osećanja promenljiva, pa se čini da se ova dva znaka mogu sresti samo slučajno, a sjediniti ih može jedino pusto ostrvo.

BLIZANAC I OVAN

Ako je žena u znaku Ovna, ovakva veza bi mogla da uspe, jer ni jedna ni druga strana ne vole mnogo prigovaranje i pored svađa koje su česte. Ovan koji želi materijalnu sigurnost zajedno sa Blizancem, čije su sklonosti ka materijalnom takođe izražene, nalazi u ovakvoj vezi punu satisfakciju i postoje veliki izgledi da njihov život prođe u miru i harmoniji.

BLIZANAC I BIK

U slučaju da osoba rođena u znaku Bika ima umetničke sklonosti ova veza ima izgleda da bude uspešna, jer će Blizanac ceniti upornost i talenat Bika. U ovakvoj vezi Bik bi morao biti tolerantan prema povremenim lutanjima Blizanca, a tada bi Blizanac pružio podršku i davao nove ideje konvencionalnijem Biku.

CIGANSKO PREDVIĐANJE SUDBINE: IZABERI JEDNU OD 5 KARTI I SAZNAJ ŠTA TE ČEKA U ŽIVOTU

DEVICA: SA KOJIM ZNAKOM HOROSKOPA ĆEŠ IMATI LJUBAV SVOG ŽIVOTA