in

BLIZANCI ♊ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje

BLIZANCI ♊

Godišnji horoskop za 2023. za Blizance kaže da donosi zanimljiv potreban poguranac u pravom smjeru. Naravno ne ide baš tako jednostavno, bit će tu svega, i problema i zezancije, no na kraju cijele priče bit će dobro. Prisutnost Crnog Mjeseca Lilita u vašem znaku dovodi vas u dodir s dubljim osjećajem moći, a to razdoblje traje sve do se nastavlja do 14. travnja.

Iskoristite ovu svetu žensku energiju na najbolji način tako što ćete odgovore potražiti u astrologiji, tarotu ili bilo kojoj drugoj ezoteričnoj praksi koja će probuditi vašu unutarnju vatru. Merkur, vaš vladar, ove će godine tri puta krenuti u retrogradnu putanju (14. siječnja, 10. svibnja, 9. rujna) tražeći od vas da se dublje zamislite o svojim motivima. Budući da će vam se život juriti nevjerojatno brzo, iskoristite ta vremenska razdoblja da se odmorite od života i isplanirajte odmor na plaži.

Blizancima je uvijek posao na drugom mjestu, jer imaju toliko interesa da ne stižu napraviti ništa konkretno, a iza njih uvijek ostaje kaos… no, ne ove godine. Nisu oni postali pametniji ili mirniji, jednostavno im je takva godina da će moći raditi gotovo što žele – veći dio godine će Jupiter biti u njihovoj kući karijere i akcija u inozemstvu, tako da nije nemoguće otići negdje malo dalje poslom… što je sigurno zanimljivo.

2023. godine, dok Jupiter i Saturn tranzitiraju njihovu 9. kuću (ideje, vjerovanja, životna filozofija, religija, visoko obrazovanje, putovanja, veze u inozemstvo), Blizanci imaju puno energije kako bi razvijali svoj intelekt, osobni razvoj i mijenjali svoju perspektivu na stvarima na temelju kojih orijentiraju svoj život. Favorizirani su studiji i akademska bavljenja, istraživački ili doktorski programi (ako ste odlučili dalje proučavati određenu temu ili područje) i zanimanja koja se odnose na izdavaštvo.

Interakcije s drugim kulturama ili s kvalitetnim mentorima također vam mogu pomoći da se bolje upoznate i izoštriti neke ideje i koncepte ili prevladati neke unaprijed stvorene ideje koje vas ograničavaju. Za vas 2023. godina dolazi s prilikom da proširite svoje intelektualne horizonte i obogatite svoje znanje. Znatiželja se može konstruktivno kanalizirati uz pomoć Saturnove energije tako da vodi dobro strukturiranom intelektualnom bogaćenju s dugoročnim blagotvornim učincima.

TEKST SE NASTAVLJA: ISPOD OGLASA KLIKNITE ‘NAREDNA STRANA’

BIK ♉ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje

RAK ♋ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje