in

BLIZANCI ♊ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje

Saturn također pomaže Blizancima da postanu realniji što se tiče projekata, snova i dugoročnih očekivanja. Uran – vladar Blizančeve 9. kuće – prolazi kroz 12. kuću dugoročno (od 2019. do 2026.), a između 13. i 22. siječnja 2023. čini napeti aspekt s Jupiterom. Zatim, između 6. veljače i 3. ožujka, 1. – 26. lipnja i 16. – 24. prosinca, Uran pravi kvadrate sa Saturnom.

Ovo su najbolja vremena za napuštanje nekih uvjerenja (posebno vezano za odnose i novac) koja više ne rade u vašu korist. Vrlo je vjerojatno da zaključujete da neke teorije i ideje za koje ste se držali više nisu provjerene u praksi ili dobivate informacije koje ruše neke ideje i prisiljavaju vas da izađete iz zone udobnosti. Možda će vas i prozivati da govorite jedno, a radite drugo, a može vam se predložiti da (prije svega) svoj novac stavite tamo gdje su vam usta.

Neki Blizanci mogli bi proći pravi kulturni, vjerski ili filozofski šok 2023. godine, što će potaknuti duboke promjene u njihovoj osobnosti, svjetskim idejama, pa čak i u načinu na koji vide sebe. Putovanja također mogu biti zanimljiva za Blizance 2023. godine, s neočekivanim događajima, ali i s ograničenjima koja mogu uzrokovati nelagodu. S druge strane, neko putovanje ili odmor mogli bi prouzročiti mnogo dublja iskustva i puno više značenja nego što ste mogli očekivati.

Znak Blizanaca označen je 2023. pomrčinom Sunca 10. lipnja, što potiče obnovu posebno na mentalnoj razini (jer Sunce je vladar Blizančeve 3. kuće – kuće razmišljanja i komunikacije). Tako ćete dobiti priliku pogledati se iz novog kuta i revolucionirati u načinu na koji izražavate svoje ideje, stavove i mišljenja. Merkur – vladar Blizanaca – nalazi se u retrogradnom kretanju kroz vašu 12. kuću između 30. siječnja i 21. veljače, i kroz vašu prvu kuću između 30. svibnja i 23. lipnja. Ovi retrogradni pokreti sugeriraju da morate puno posla obaviti na sebi i učinit će trajne promjene u svim područjima vašeg života.

2023. Jupiter nakratko tranzitira (14. svibnja – 28. srpnja) Blizančevu 10. kuću (karijera, ciljevi, društveno-profesionalna reputacija), a zatim se vraća u 9. kuću. Jupiter 29. prosinca ponovo prelazi u vašu 10. kuću gdje će provesti godinu dana, što znači da će se učinci ovog tranzita osjetiti 2023. godine. Kao rezultat, gledate događaje od kojih će Blizanci imati koristi u profesionalnom razvoju i (pre) orijentaciji u životu uglavnom. Jupiterov tranzit kroz vašu 10. kuću također ima pozitivan utjecaj na veze, partnerstva bilo koje vrste, a pažljivo revidiranje odnosa moglo bi biti jedna od glavnih tema ljetnih mjeseci 2023. godine.

Dvije pomrčine u vašoj prirodnoj 6. kući posla i radnog mjesta 16.5. i 25.10. vjerojatno će donijeti neke promjene ili nove mogućnosti vezane uz to. Postići ćete veliki uspjeh, ali ćete se morati i potruditi. Samo ako uložite trud i trud, rezultati neće izostati. Neće vam biti teško raditi jer nakon 21.8. Mars će ući u vaš znak i ostati tamo dosta dugo (dulje nego inače), odnosno do kraja godine. Imat ćete snage za dvoje, ali pazite da ne pregorite i zaboravite na redovite pauze. Jupiter i Neptun u vašoj prirodnoj 10. kući karijere dobar dio godine donosit će mogućnost zabluda ili nejasnoća, stoga pazite da uvijek imate čiste račune i jasan i jednostavan odnos sa svojim šefom.

TEKST SE NASTAVLJA: ISPOD OGLASA KLIKNITE ‘NAREDNA STRANA’

BIK ♉ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje

RAK ♋ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje