in ,

ČEKA IH LJUBAVNI BRODOLOM: OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA BIĆE SLOMLJENOG SRCA U OVOJ GODINI

Foto: Damir Bošnjak

U ovoj godini, ovi bi horoskopski znaci mogli da dožive da budu slomljenog srca jer im se planete neće baš posložiti u njihovu korist… Ali, kao i uvek – sve je stvar percepcije!

Ajmo da gledamo na stvari pozitivno: kada se svemir okrene protiv tebe, zapravo pokušava da te nauči lekciju. A neke su lekcije jednostavno teže od drugih. Prema tome, ako je tvoj znak na popisu, ne očajavaj – zvezde ti u stvari pripremaju veliki lični rast i napredak!

Slomljeno srce je jedna od onih stvari koje u životu treba da prođemo kako bi spoznali osećaj za gubitak i naučili da cenimo ono što imamo. U ovoj godini, ovi će se znakovi najverovatnije naći na ljubavnom iskušenju!

Blizanci

Za sve Blizance slijedi godina promišljanja načina na koji pristupaju ljubavi i vezama. Blizanci će se (napokon) odmaknuti od svojih loših navika traženja sopstvenog odraza u partneru i konačno će se suočiti sami sa sobom.

Ovaj znak toliko dobro projektuje sebe na druge ljude, da čim se zaljube počnu da menjaju ceo svoj život zbog druge osobe. Ali, ova navika često ne daje najbolje rezultate u ljubavi. Blizanci će napokon naučiti da se takmiče sami sa sobom i naučiće neke lekcije na teži, odnosno bolniji način.

Ali – imaj na umu da te tvoja srodna duša čeka, čak i ako se ne dogodi ove godine!

Škorpija

Drage Škorpije, vi najčešće sami sebi slamate srce, iako je mnogo lakše patnju svaliti na druge. Stvari koje će se u tvom životu odvijati početkom godine izazvaće ljutnju i sipaćeš svoj uobičajeni otrov po svima oko sebe.

Ako ne obuzdaš svoju destruktivnu energiju na vreme, mogla bi da se dogodi i veća šteta zbog koje ćeš na kraju ti najviše da patiš. Čitaj: leči slomljeno srce! Pozitivna strana tvoje destrukcije je neverovatna moć regeneracije.

Nije tačno da gubici nisu korisni i nužni, oni te puno toga nauče, a ako se postaviš pametno – okreni svaku promenu u svoju korist i dočekaj proleće srećnija no ikad!

Vaga

Ovo je godina u kojoj će Vage shvatiti da koliko god pokušavaju da žive u ravnoteži, život nije uvek fer i rezovi su nužni! Ovo je problem s kojim se nosite još od detinjstva i realno, izvor je svih vaših frustracija.

Ove ćete godine napokon definisati sve svoje emocije, reći jasno i glasno šta mislite, rešićete se nepotrebnih izvora stresa i krenuti sveže iz početka. Vrlo verovatno ćete po putu izgubiti neke ljude u svojem životu, jer ćete shvatiti kako “to nije to” i kako ste samo idealizovali harmoniju u svojoj glavi.

Drage Vage, vreme je da naučite da ne možete stalno biti najljubaznije i najdivnije i da ponekad treba da se borite za svoj lični, unutrašnji balans.

NAJBOLJI LJUBAVNI SAVJETI ZA SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK ZA OVU GODINU

KOJI SI TIP ŽENE PREMA HOROSKOPU: DA LI JE ZALUĐEN TOBOM ILI SI JEDNOSTAVNO DOSADNA