in ,

ČETIRI SAVJETA DA SMRŠATE BEZ DIJETE

Mnogi od nas imaju, makar povremeno, problema sa viškom kilograma. Previše sedenja, loša ishrana, premalo šetnje – sve to dovodi do nakupljanja masnih naslaga na mestima na kojima ih najmanje želimo.

Ma koliko se trudili, nije uvek lako pripremati dijtalne obroke ili pronaći vremena i novca za teretanu. Na svu sreću, postoje i mnogo lakši načini da se rešite viška kilograma, ito bez mukotrpnih vežbi, brojanja kalorija i dijeta. Saznajte i kako!

 4.  Disanje 

Pri vežbama disanja potrebno je disati preko stomaka, onako kao što to čine deca. Vežbe disanja daće vam tanani struk i jake trbušnjake, a poboljšaće i kapacitetet vaših pluća, kao i rad vašeg sistema za cirkulaciju krvi.

 3.  Tuširanje hladnom i toplom vodom


Ova tehnika je jednostavna i služi kao dopuna svim ostalim programima mršavljenja. Na kraju tuširanja tuširajte se naizmenično tolom i hladnom vodom, onoliko hladnom koliko to možete podneti. Naizmenično tuširanje će ne samo eliminisati masti već i sprečiti bolesti kao što su aritmija, gojaznost, hipetenzija, a pomoći će i u borbi sa celulitom.

 3.  Masaža 


Za one koji žele da pobede u borbi protiv masnoće, lek su masaže različitog tipa. One pomažu da se razlože masne naslage, poboljšavaju cirkulaciju krvi i limfnog sistema. Ovakve masaže možete raditi u salonu, ali i sami kod kuće. Povedite samo računa o ispravnoj tehnici.

 4.  Tečnost

Povedite računa i o dovoljnom unosu tečnosti. U borbi protiv masnoće i celulita veoma su efikasni zeleni čaj, limunada bez šećera, a pre svega obična voda. Ovi mali trikovi pomoći će vam da se lako i trajno rešite viška i dočekate sledeće leto spremni.

ZABRINJAVAJUĆE: ZAŠTO POMFRIT IZ MEKDONALDSA IMA TAKO DOBAR UKUS

OSAM SIGNALA KOJE VAM ŠALJE TIJELO I KOJE NE SMIJETE IGNORISATI