in

CIGANSKA MAGIJA ZA LJUBAV: ŽELIŠ DA MU BUDEŠ JEDINA, DA POLUDI OD LJUBAVI ZA TOBOM?

Imaš snažne i jake emocije prema muškarcu ali ti se čini da njemu nimalo nije stalo do tebe.

Ako si probala da ga zavedeš uz pomoć starih ženskih trikova i nije ti poslo za rukom, uvek možes da pokušaš da ga osvojiš na osnovu magije, mada naravno treba da imaš na umu da ovo neće uvek uspeti i da, sa druge strane, isto tako uvek ovako ozbiljna stvar vuče svoje posledice.

Pri tome, ono što je magijom dobijeno može na isti način biti i oduzeto pa nemoj da pokušavaš ovako nešto sve dok ne budeš apsolutno sigurna da si u stanju da snosiš posledice ovakvog dela.

Romi su najbolji u ovome i o njihovoj tajanstvenoj moći kruže razne priče, jer se njihove vradžbine smatraju najjačim i najuspešnijim na svetu.

U narodu uvek dolazi do sukoba između ljudi koji u ovo veruju i onih koji smatraju da su ovakve priče samo izmišljotina.

Međutim, jasno je kao dan da itekako postoje čarobni rituali i njih u većini slučajeva izvode žene, i to iz razloga što one kriju znanje ali isto tako samo one znaju da izazovu tajne sile i da ostvare svoj ljubavni cilj.

Za većinu rituala je potrebno da se ima nešto od partnera, makar pramen njegove kose, ili njegova slika jer čini deluju samo u tom slučaju.

Evo koji su to najpoznatiji rituali koji su se pokazali i kao najuspešniji…

PRVI RITUAL: CRVENI KONAC

Dakle, crveni konac se veže oko zgloba noge ili ruke osobe koja vam se sviđa i do koje vam je stalo. Veruje se da će na taj način muškarac kojem si vezala konac biti samo tvoj i da neće moći da pogleda neku drugu.

Smatra se da je crven konac večan, a samim tim njegova ljubav prema tebi.

DRUGI RITUAL: BILJKA ISPOD JASTUKA

Romi su razvili verovanje da postoje biljke koje imaju određeno magijsko dejstvo. Naravno,do njih nije lako doći, ali ukoliko saznate o kojima se radi stavite ih pod jastuk, i sanjaćete muškarca sa kojim vam je suđeno da budete do kraja života.

Ukoliko imate sreće da pronađete stari ključ ili neki drugi predmet koji je u crvenoj boji smatra se da ste na korak od ostvarenja svojih ljubavnih planova.

Naime, važno je da ovaj ključ ili bilo koji drugi predmet koji ste našli držite u ruci dok ponavljate tekst u kome navodite da je ključ duše osobe koju volite sada u vašim rukama i da vas niko ne može isterati iz njega, kako mu duša ne bi bila prazna nakon vas.

Naravno, pri izgovaranju ovih magijskih reči mnogo je važno da snažno mislite na osobu do koje vam je stalo!

Važno je reći da taj ključ ili predmet koji ste pronašli svuda nosite sa sobom kao svoju amajliju sve dok vam se vaša želja ne ostvari,

Mnogo je primera Ciganske magije, a takođe poznat je i onaj gde treba da nađete grm gloga, slomite jednu granu i sa njom da nacrtate jedan krug, stanete u njega i kažete sledeće reči: “Na drvetu zaljubljeni golubovi. Pod drvetom, dve osobe u ljubavi.”

Veruje se da će vas

VRLINE I MANE HOROSKOPSKIH ZNAKOVA: OVO SU NAJBOLJE I NAJGORE OSOBINE TVOG ZNAKA

OVO JE TVOJA PRAVA ISTINA: RAKOVI IMAJU OGROMNO SRCE, RIBE UŽIVAJU U SOPSTVENIM MISLIMA