in

DA LI ČESTO VIĐATE ISTE BROJEVE: SAZNAJTE ŠTA VAM UNIVERZUM PORUČUJE

Kada smo otvoreni ka životu, počinjemo da primećujemo simbole, brojeve i znakove koji nam prenose poruke.

Među njima su i trostruki brojevi. Uz njih su vezane određene poruke i oni su vaše smernice koje vam rasvetljuju put prema sebi i svom najvišem biću… Brojevi su tu da nas probude Da li ste u poslednje vreme počeli da primećujete trostruke brojeve koje ne možete da ignorišete? Možda i više puta dnevno?

Oni vam se pokazuju kako bi vam preneli značajnu poruku ili da bi vas probudili. Vaši vodiči i anđeli čuvari pomažu vam na putu i žele da znate njihovu važnost. Ako vam se u poslednje vreme događaju promene, nedaće ili proživljavate teške trenutke, ne očajavajte.

Raščišćavaju se područja života koja više ne služe za vaše najviše dobro. Ako vam se događaju pozitivne promene, na pravom ste putu. Dopustite sebi istinu i ljubav. Sada je vreme da se oslobodimo svega što nas je sprečavalo da dosegnemo svoje potencijale.

Kad zaglavimo u starim uverenjima, moramo da ih prihvatimo, priznamo, vidimo ih onakvima kakva jesu, damo im LJUBAV i da ih pošaljemo dalje – oslobodite ih se i dopustite sebi istinu i ljubav koju zaslužujete.

Kada smo otvoreni ka životu, počinjemo da primećujemo simbole, brojeve i znakove koji nam prenose poruke. Među njima su i trostruki brojevi. Uz njih su vezane određene poruke i one su vaše smernice koje vam rasvetljuju put prema sebi i svom najvišem biću.

111 – Energetski prolaz vam je otvoren, zbog čega se vaše misli brzo pretvaraju u stvarnost. Pažljivo birajte misli i pazite da se one poklapaju s vašim željama. Ne trošite energiju na strah kako mu ne biste dali život.

222 – Imajte vere. Sve će biti dobro. Nemojte se brinuti jer će se situacija lepo razviti za sve koji su u nju uključeni.

333 – Povezali ste se sa višim silama i one na mnogim nivoiama i bez prestanka deluju u vašu korist. Oni vas vole, vode i štite u svakom trenutku.

444 – U ovom trenutku vas okružuje hiljade anđela. Oni vas vole i podržavaju. Imate vrlo snažnu povezanost s anđeoskim carstvom jer ste i sami zemaljski anđeo. Nemate se čega bojati – sve je dobro.

555 – Očekuju vas velike promene i transformacije. Imate priliku da izađete iz dosadašnjih problema i da živite onako kako zaista zaslužujete.

666 – Vreme je da se usredsredite na duh koji će vam uravnotežiti i isceliti život. Recite nebesima sve svoje strahove koji su vezani za materijalno bogatstvo. Otvorite se primanju pomoći i ljubavi, kako od ljudi, tako i od anđela.

777 – Čestitke! Pažljivo ste slušali svoje božansko vođstvo i tu mudrost ste preneli u svoja dela. Sada je vreme za nagradu. Vaš uspeh nadahnjuje i pomaže drugima, pa nastavite s dobrim poslom.

888 – Svemir je obilan i velikodušan, a vi ste naučili kako da primate obilje s njegovog izvora. Veliko finansijsko obilje je vaše, sada i u budućnosti.

999 – Odličan posao, svetlosni radniče! Svetu je potrebna tvoja božanska svrha. Prihvati svoju svetu misiju bez oklevanja i odgađanja.

Postoje još brojne druge kombinacije brojeva s kojima se možete susresti i koje vas usmeravaju prema ostvarivanju najvišeg potencijala. Kada ste otvoreni i osvešćeni, viđaćete sve više brojeva i poruka namenjenih vašem unutrašnjem biću, vašem božanskom, vašoj duši.

Neka vaše misli budu radost, vaše reči istina, vaša dela ljubav i univerzum će drage volje ispuniti sve vaše potrebe. To je jednostavno zakon privlačenja!

KOLIKO VAŠE DIJETE LIČI NA VAS: ČETIRI STVARI KOJE SE NASLJEĐUJU OD OCA

ŽENA PRISUSTVOVALA VJENČANJU MUŽA SA DRUGOM ŽENOM: EVO ŠTA SE DESILO