in

DA LI STE TAJ SREĆNIK: OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK ĆE SE OBOGATITI U MAJU

Pojedinim znakovima zodijaka položaj planeta je takav da im je najpametnije da se u maju na laćaju novčanika. U tu grupu ne spadaju Lav, Rak i Vodolija, kojima su zvezde naklonjene kada pričamo o finansijama. Ipak, za jedan od znakova maj će biti posebno plodonosan – radi se o Biku.

U prvoj dekadi maja Sunce prolazi kroz znak Bikova i pravi sekstil sa Neptunom, što ih čini kreativnim i maštovitim. Uspostaviće bolju saradnju i mogu biti izabrani za vođu tima u svojoj oblasti delatnosti. Treba da budu pažljivi u odnosima sa poslovnim partnerima.

Sunce će praviti opoziciju sa Jupiterom 9. maja, zbog čega će se Bikovi naći u sukobu interesa, što može dovesti do raskida sa jednim poslovnim partnerom. Ovo nije povoljan period za sklapanje novih ugovora. Treba da budu pažljivi u javnim nastupima kako njihova popularnost ne bi opala zbog neke nepromišljene izjave. U drugoj dekadi maja Merkur i Uran ulaze u ovaj znak i donose velike promene i nove prilike za pokretanje novih projekata.


Biće skloni da unesu promene u dosadašnji način poslovanja, da isprobavaju nove tehnologije i metode. To na samom početku neće doneti očekivane rezultate. Biće potrebno neko vreme da bi Bikovi uvideli šta im je korisno od novih metoda. Mars ulazi u polje posla i pravi kvadrat sa Uranom, što donosi nesuglasice sa nadređenima i nove izazove od konkurencije.

U trećoj dekadi maja Sunce će praviti trigon sa Marsom, što će im omogućiti da se probiju ispred konkurencije. Autoritet Bikova će doći do pojačanog i pozitivnog izražaja i uspeće da napreduju u karijeri. Nadređeni će ih podržati, čak je moguće unapređenje. 25. maja Jupiter pravi trigon sa Neptunom i otvara mogućnosti za sklapanje novih i unosnih ugovora, kao za poboljšanje odnosa sa poslovnim partnerima. Očekuje ih uspeh u javnosti.


Na polju novca bi najbolje bilo da izbegavaju mahinacije i tajne kanale u prvoj polovini maja jer im to može naneti gubitke. U drugoj polovini meseca Bikove očekuju dobici zahvaljujući dobro osećaju za finansijska kretanja i promišljenim, dobro isplaniranim potezima i transakcijama.

Nezaposleni Bikovi će imati povoljne šanse da dobiju posao u javnom sektoru. Mogli bi da otvore i zajedničku firmu sa jednim ortakom.

IZABERI SANDUČE: U NJEMU SE NALAZI JEDNO PISMO ZA TEBE I PRAVA ISTINA O TVOM ŽIVOTU

ONE SU NAJVEĆE UDAVAČE U HOROSKOPU: 4 ŽENE ZODIJAKA KOJE SAMO ŽELE DA SE UDAJU