in ,

DA TI CIGANKA KAŽE: IZABERITE KARTU I OTKRIJTE KOJU VAŽNU PORUKU CIGANKA IMA ZA VAS

Pogledajte pažljivo u karte ispred vas, dopustite intuiciji da vas vodi i izaberite svoju omiljenu. U kartama se nalazi poruka koja će vas, nadamo se, inspirisati da uzete stvari u svoje ruku ovog trenutka.

Ne kasnije, ne sutra, već ovog istog momenta i unaprediti svoj život odmah. Izaberite jednu od tri karte koja vam je najviše zapala za oko i otkrijte svoju poruku.

Karta broj 1:

Ova karta vam govori da je vreme za nove početke, jer ćete imati mnogo prilika za to. Ove prilike će vas odvesti tamo gde treba da budete, pa je u vašem naboljem interesu da ih sledite gde god vas vodile. Pronaći ćete snagu i hrabrost u sebi da zakoračite u nepoznato – uradićete to i kada osetite strah.

Nove prilike se mogu pojaviti na polju ljubavnih odnosa, porodičnih odnosa ili karijere. Možda ćete imati šansu da putujete i učite; ili da započnete uzbudljiv novi poduhvat. Obratite pažnju na znake kako biste uhvatili pravi trenutak. Kada ste otvoreni za nove početke, Univerzum će vas uputiti na sledeći logični korak.

Da biste poboljšali svoju trenutnu situaciju, morate se prilagoditi i uskladiti sa prirodnim ritmom i ciklusima vašeg života – ciklusima koji vas vode ka uzbudljivom novom početku. Budite optimistični i ambiciozni i prepustite se plimi. Prigrlite misteriju nepoznatog i vaši snovi će se ostvariti.

Poruka: Prigrlite nove početke i neka se vaši snovi ostvare!

Karta broj 2:

Ova karta pokazuje da morate da se fokusirate na svoje dobrostanje i brigu o sebi. Podstiče vas da istražite na koji način možete poboljšati svoje fizičko, emotivno i mentalno zdravlje. Bilo da istražujete konvencionalne ili alternativne metode, važno je da stavite na prvo mesto svoje zdravlje i sreću.

Ovo je pravo vreme da eliminišete svoje loše navike i ponašanja koja sputavaju vaš uspeh.
Sami ili uz stručnu pomoć započnite ove korake. Neke od osnovnih navika koje obezbeđuju optimalno zdravlje jesu redovne zdravstvene kontrole, pravilna ishrana, vežbanje, unošenje dovoljne količine vode, dobar san, detoksikacija, boravak u prirodi, aktivnosti koje opuštau, izbegavanje toksičnih ljudi i okoline, pozitivno razmišljanje, meditacija ili joga, definisanje ličnih granica, smeh i boravak u tišini sa samim sobom.

Da biste pobošljali trenutnu situaciju, morate se uskladiti sa prirodnim ritmom i ciklusima vašeg života – ciklusima koji vas ohrabruju da poboljšate svoje zdravlje. Ovo nije vreme da odugovlačite, već je vreme za akciju.

Poruka: Sa zdravim telom i zdravim umom, podići ćete životnu energiju!

Karta broj 3:

Ova karta vam govori da gledate svoj život kao avanturu. Niko ne zna šta će se dogoditi sutra, pa zašto ne biste većinu uradili danas? Biranjem ove karte, ohrabrićete se da iskoračite iz rutine svakodnevnog života kako biste iskusili nove stvari. To ne mora biti ništa dramatično; dovoljno je i malo avanture i entuzijazma.

Ovo je pravo vreme da budete radoznali i smeli. Možda ćete želeti da promenite raspored nameštaja ili stil odevanja. Isprobajte drugačiju hranu, započnite novi hobi ili idite na putovanje preko mora. Ponekad i nova verzija poznatih stvari ume da prodrma život. Čak i nasumični čin ljubaznosti može biti avantura za sebe.

Da biste poboljšali trenutnu situaciju, morate se uskladiti sa prirodnim ritmom i ciklusima vašeg života – ciklusima koji vas vode novi iskustvima i avanturama. Tek treba da upoznajete ljude i vidite gomilu stvari. Otvorite se nepoznatom, oživite dušu i proširite horizonte. Avanture će stimulisati vašu životnu snagu.

Poruka: Proširite životno iskustvo i dozvolite svojoj duši da raste!

OVA VAŠA OSOBINA ZAVISI OD VAŠEG BRATA ILI SESTRE

OVA 2 HOROSKOPSKA ZNAKA U KREVETU PRAVE MAGIJU