in

DAME U OVA 4 ZNAKA NIKADA NIKADA NEĆE BITI LJUBOMORNE NA SVOG PARTENRA

U vezama jedan od važnih aspekata, a nekada i tačka razdora. Ljubomora je osećanje kojima su osobe sklone, a neke ne, a ovo je astrološko tumačenje po znakovima. jednostavno ova četiri znaka nikada neće osetiti ovako nešto prema svom parneru.

Rak

Rakovi nisu skloni ljubomori, jer su veoma duboko posvećeni i očekuju isto od svojih partnera. Suviše su zauzeti povezivanjem na najdubljem nivou, da bi se bavili tako površnim osećanjima kao što je ljubomora.  Ali, ako prevarite Raka, nikada vam neće oprostiti.

Strelac

Retko je ljubomoran, a kad jeste, to ne priznaje. Ovaj znak ima sumnje, ali one nikada ne vode dalje u ljubomoru.

Vodolija

Nepredvidive Vodolije retko pokazuju svoja prava osećanja. Nisu sklone ljubomori, taj nivo emocija ih uopšte ne zanima. Ako partner ipak uzrokuje njihovu ljubomoru, ona je sigurno opravdana i Vodolija se neće zadržavati u vezi u kojoj nije vrednovana i poštovana – otići će bez objašnjenja.

Ribe

Ribe važe za najmanje ljubomoran znak u horoskopu, ali ipak imaju svoje momente. Veoma su empatične i detektuju ono što drugi osećaju. Čak i kad imaju razlog za ljubomoru, saosećanje i razumevanje će prevladati. Ipak, Ribama je potrebno da imaju poverenja u partnera i da im osećanja budu adekvatno uzvraćena.

TURČIN ZA KOJIM ŽENE PATE: OTKRIVAMO JE LI UISTINU ŠARMANTAN KAO ŠTO GOVORE

PAMTIĆE JE ČITAVOG ŽIVOTA: DAMU U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU NI JEDAN MUŠKARAC NEĆE ZABORAVITI