in ,

DATUM ROĐENA OTKRIVA TVOG ANĐELA ČUVARA: VREME JE DA SAZNAŠ ŠTA TI NOSI SUDBINA

Po datumu rođenja saznajte ko je vaš anđeo čuvar koga svi imamo!

Vaš anđeo pomoćnik je s vama od trenutka vašega rođenja i bez obzira na ličnost, pomaže vam u formiranju sudbine. Svako ima svoga anđela pomoćnika i on se može otkriti prema datumu rođenja.

Kako biste saznali tko je vaš anđeo pomoćnik koji vas čuva, potrebno je izračunati svoje ime pomoću brojeva, piše “24sata“.

Izračunajte koje brojeve nose vaši podaci i šta vas čeka u životu.

Svako slovo je vezano uz neki broj:

A, I, J, = 1
B, K, R = 2
C, G, L, S, Ć, Č, Š, LJ = 3
D, M, T, Đ, DŽ = 4
E, H, N, NJ, X = 5
U, V = 6
O, Z, Ž = 7
F, P = 8

Napišite svoje ime i prezime i svakom slovu pridružite jedan broj. Saberite ih i ako ste dobili broj s više znamenki, saberi ih još jednom, dok god vaš rezultat ne bude jednoznamenkasti.

Anđeoski broj 1: Ariel

Ovaj anđeo pomaže svim živim i postojećim bićima, ali vama je baš osobni anđeo pomoćnik. Najbolje možete stupiti u kontakt sa svojim anđelom ako izađete u prirodu jer joj je jako bliska.

Često šalje poruke učiniti nešto za svoju okolinu i za očuvanje čistoće prirode. Ako se i vi bavite očuvanjem prirode ili ako štitite životinje, tada je srce vašeg anđela puno radosti. Ariel poručuje da ne mislite koliko opasnosti vreba oko vas, nego koliko je toga u vama.

Anđeoski broj 2: Chamuel

Chamuel je anđeo unutarnjeg mira i blagoslovljeni ste ako vas on čuva! Što god da se dogodi s vama ili oko vas, zbog njega ćete se uvijek osjećati Božjim djetetom. S njime se ništa ne događa slučajno. I u najtežim situacijama će vam pokazati svjetlost na kraju tunela, slaće vam poruke preko snova i uz takvu pomoć vi održavate svoju vjeru.

Chamuel unosi svjetlost iu tamu, to je njegov posao. On je sama nada, svoju ljubav usmjeri uvijek gdje je najpotrebnija. Preko njega i vi možete postati pomoćnik, Vaša karizma zrači mirom gdje god se pojavite. Poruka anđela Chamuela za vas je: nikada ne sumnjaj u sebe!

Anđeoski broj 3: Gabriel

On je anđeo velike snage i kao anđeo pomoćnik daje vam podršku da prihvatite sebe i svu snagu i ljubav koja se krije u vama uz predanost biti izabranik svoje sudbine.

Vjerojatno ćete u životu učiniti velika djela, a gdje će vam pomoć anđela Gabriela dobro doći da očuvate svoju ravnotežu. Anđeosku komunikaciju možete pojačati noseći nakit od bakra.

Anđeoski broj – 4: Haniel

Anđeo prihvaćanja koji je izuzetnom osjetljivošću sposoban za sitne, čudesne pomoći. Ako je on vaš anđeo pomoćnik, vidio je u vama sposobnost osjetiti promjenu vibracija u svemiru. Bilo kakvo raspoloženje kao i svaki ritam života lako doživljavate i možete uz pomoć Haniela pomalo utjecati na svoju okolinu.

Ako je uspješna anđeoska komunikacija s Haniel, to je isto kao da ste uzeli lijek koji brzo djeluje i da vam duša ponovno poletjeti. Anđeoska poruka koju Vam šapuće na uho: tvoje čulo je blagoslov, a ne prokletstvo i doživljavaj to tako!

Anđeoski broj 5: Jophiel

Razboritost i strpljenje su najbitniji iskusiti Jophielovo čudo. Ako žurite, ne ostavljate sebi dovoljno vremena da sve doživite u njegovom ritmu i njegovu pomoć nećete tada lako osjetiti. Anđela Jophiel možete prizvati tijekom meditacije jer njemu je bitno da ste spremni da ga prihvatite.

Mada čim ste uspostavili anđeosku komunikaciju, riječi će vam da ako pristupiti svemu s mirnoćom, tada nemate nedostižne želje, pokazat Vam i put koji vodi naprijed. Njegova poruka: Ne žuri, uživaj u svakom trenutku života koji ti je podaren!

Anđeoski broj 6: Metatron

Metatron pomaže da u životu primijetite bitne stvari. Prema legendi je davno živio na zemlji kao čovjek i poslije smrti je postao Božji činovnik. Kao anđeo pomoćnik prvenstveno usavršava sposobnost sami precizno i sustavno napredujete u životu.

Preko njega ćete lakše vidjeti stvari iz svijeta i iz svoje okoline koje služe samo tamnoj strani ili kako vas sile žele skrenuti s vašega puta. Pomaže u organizaciji i da se posvetite pravoj životnoj karijeri. Uostalom kao i svi, i Vi ste došli na ovaj svijet s nekom misijom. Anđeoska poruka za Vas: uvijek se koncentrirajte na dragocjene stvari!

Anđeoski broj 7: Mihael

On je mač protiv sile tame, on je kroz suze uništio Sodomu i Gomoru jer ni jedan anđeo nije sretan ako ne može spasiti Božju djecu. Ali nije on uvijek tako zastrašujuć, često je svjetlost koja daje snagu, a naročito vama čiji se broj imena slaže s njegovom duhovnošću.

Jedno je sigurno, uz njegovu pomoć nikakva zastrašujuća ili mračna stvar Vam ne može predstavljati prepreku. Možete stupiti u kontakt sa svojim anđelom kada iz sebe istjerate sve strahove i zamijenite ih tvrdom vjerom koja se usmjerava prema Bogu iu Vašu sudbinsku misiju.

Anđeoski broj 8: Rafael

Vaš anđeo pomoćnik je nebeski iscjelitelj koji vam pomaže ne samo u fizičkim stvarima, nego Vas i blagoslivlja. Preko njega i vi doprinosite da ljudima u vašoj okolini bude bolje, da zaštite zdravlje ili ga poboljšati.

Osobe kojima je broj imena 8 posjeduju sposobnost liječenja! Naravno ne odnosi se na sve njih da odgovaraju za tuđe fizičko i psihičko zdravlje, ali sebe moraju držati u ravnoteži i skladu ispuniti svoje zemaljske obveze. Zato Rafael ima poruku za vas: obrati pažnju na poruke svoga organizma, hrani se zdravo, ako treba budi vegetarijanac da nikog živog ne diraš, bavi se sportom koliko god možeš!

Anđeoski broj 9: Uriel

Ime Uriela znači: Božje nadahnuće. Ako je on vaš anđeo pomoćnik i ako razmišljate o bilo čemu vezanom za Vaš život, dovoljno je da samo jako mislite na njega i poslat će Vam odgovor u nekom obliku. Uriel je anđeo prosvjetljenja, s njim je najlakša anđeoska komunikacija.

Dovoljno je upaliti jednu svijeću i zatvoriti oči, i odmah vam šalje poruke kroz slike. Kada mislite da nemate izlaza iz neke situacije i kad vas zarobe obveze, nazovite ga u pomoć i on će Vas odvesti do Boga, do Vašeg duhovnog centra. Poruka za Vas glasi: Nikada se ne plaši jer kakva god da je tama oko tebe, ja ti uvijek pokazujem put do svjetla!

To su bili najčešći anđeli pomoćnici. Naravno postoje i anđeli čuvari koji su povremeno oko vas i postoje i oni koji su samo u nekim rijetkim težim situacijama prisutni i vode vas do pravog puta.

Jako je bitan oprez jer znamo da osim sluga svjetlosti oko nas postoje i sluge tame – demoni i duhovi. Ne možemo hodati naslijepo misleći ako ne želimo nikome nauditi, da ni nama nitko neće nauditi.

SAZNAJ ISTINU O SVOM BRAKU: VENČANI BROJ OTKRIVA NAJVEĆE SLABOSTI U VAŠOJ BRAČNOJ ZAJEDNICI

DNEVNI HOROSKOP ZA 9. NOVEMBAR 2020: IMATE UTISAK DA NEMATE O ČEMU DA RAZGOVARATE SA PARTNEROM