in ,

DAVALA, NE DAVALA, UMRIJEĆEŠ SVEJEDNO: 6 RAZLOGA DA BEZ GRIŽNJE SAVJESTI SPAVAŠ S KIME GOD ŽELIŠ

Ovo sada ne bi mogla ni pročitati, da tvoji roditelji nisu vodili ljubav. Stoga, zašto bi sada i sebi uskratila da sudjeluješ u takvom prekrasnom iskustvu? Vjerojatno si više u strahu od tuđih mišljenja.

Spavati s kim želiš ne znači da spavaš sa svima. Odmjerena sporost osvaja utrku. Nekako je najotmjenije imati jednog po jednog partnera, ne nekoliko u isto vrijeme. Također ne moraš imati u životu tri partnera. Budimo realni većina je prešla tu granicu.

Bilo da se bojiš što će ljudi o tebi reći ili što će o tebi misliti ili ako tražiš pojašnjenje zašto je ovo u redu, Zdrava i Sretna ti je pripremila 6 razloga zbog kojih je u redu imati onoliko partnera koliko želiš, a da kasnije ne požališ. Stoga započnimo!

6. SEKS JE PREDIVAN

Kao što je već navedeno, pogrešno ili ne, ti ne bi danas udisala zrak da nije bilo tvojih roditelja i seksa. Seks je lijepo iskustvo koje treba podijeliti s nekim posebnim; to ne znači da mu moraš dati svoj cijeli život zato što si upravo njega izabrala da postane posebna osoba. Naravno da je to plus, ako se vas dvoje zaljubite i odlučite skupa spavati do kraja života, ali koliko se to često dogodi u današnjem vremenu?

5. SEKS NE UMANJUJE TVOJU LJUDSKU VRIJEDNOST

Suprotno uvriježenom mišljenju, tvoje se ljudske vrijednosti ne smanjuju s brojem partnera koje si imala. Ti nisi auto i nemaš kilometražu. Nadajmo se, iz samopoštovanja, nećeš pretjerati u tom broju. Sudjelovanje u seksualnoj aktivnosti je poseban osjećaj, i tako bi uvijek trebao ostati. Ne upuštaj se u seksualni čin ako ne želiš, neka tvoj samovoljni seksualni čin bude strastven i neka bude nevjerojatan. Nećeš požaliti ako ove tri stvari budeš imala uvijek na umu.

4. NITKO NE MORA ZNATI

Tu nema “ako”, “ali” i “ili”. Jedini koji bi o tome trebao nešto znati je tvoj um. To je još jedan razlog zašto je jako važno da biraš po svom vlastitom izboru muškarce koji također neće brbljati dalje, već će vaš provod zadržati za sebe. Tvoj seksualni život je tvoja stvar.

DNEVNI HOROSKOP ZA 10. NOVEMBAR 2019: U POTRAZI STE ZA ODGOVORIMA, SLUŠAJTE INTUICIJU

DNEVNI HOROSKOP ZA 11. NOVEMBAR: DOLAZIMO DO KULMINACIJE JEDNOG PERIODA I POČETKA DRUGOG