in

DEVICA ♍ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje

Tijekom razdoblja oko tih pomrčina mogle bi se dogoditi prekretnice koje vode prema reorganizaciji obiteljskog života, premještanju ili promjeni odgovornosti između partnera. Također je moguće da bi neke stvari koje treba ispraviti ili uravnotežiti mogle izaći na vidjelo ili osjećaji koji vas muče već neko vrijeme i potkopavaju vašu unutarnju ravnotežu.

Drugi način na koji biste mogli sagledati stvari mogao bi biti da uzmete u obzir ulaganje u nekretninu ili zaključite da biste trebali prodati ili iznajmiti neku imovinu (kuću, stan, parcelu i tako dalje). Ili ako su vaši roditelji stariji, možda će im trebati veća podrška. Ili možda vaš osobni život zahtijeva više od vas, pa morate napraviti neke prilagodbe kada su u pitanju profesionalni ili poslovni projekti, što vas na kraju stresira ili iritira.

Saturn u vašem prirodnom 6. polju rada donijeti će određena iskušenja bilo u odnosima s kolegama ili u samom procesu rada. Vjerojatno ćete se morati prilagoditi. Zbog planeta iz Riba ponekad ćete poželjeti poletjeti i pobjeći, ali ništa od toga. Sve će ostati na razini mašte. Dugi boravak Marsa (od 21. kolovoza do kraja godine) u vašem prirodnom 10. polju karijere zasigurno će donijeti dodatne aktivnosti i pojačani angažman na poslu, a mogući su i neki sukobi s nadređenima. Držite se profesionalnosti i sve će biti u redu.

Početak godine može biti vrijeme ograničenja za sve, budući da će retrogradna Venera biti u Jarcu. Ova faza je zapravo faza evaluacije. Unatoč promjenama koje se mogu dogoditi u vašoj karijeri, a koje mogu biti pozitivne, morat ćete paziti kako ne biste donosili nepromišljene odluke, iako to nije jedna od karakteristika žena Lavova, koje su oprezne i odlučne. Krajem travnja i u svibnju mogu se ukazati dobre profesionalne prilike.

Što se tiče financija, kolovoz i rujan bit će pozitivni mjeseci. Za one koji traže posao, Uran je donio promjene u profesionalnom životu i tijekom cijele godine bit ćete odvažniji. Stoga riskirajte i pokušajte učiniti nešto što nikada prije niste, možda ćete se iznenaditi. Početkom godine retrogradna Venera u Jarcu može ponovno aktivirati profesionalne kontakte iz prošlosti, a odjednom možete imati drugu priliku za posao koji vam je možda prije bio otkazan ili niste primljeni.

Za studij će biti povoljno između svibnja i listopada. Za one koji rade ili studiraju, unatoč nestabilnosti i spremnosti da riskiraju i traže nove profesionalne prilike, pokušajte ne dopustiti da anksioznost prevlada. Da, možete riskirati nešto novo ili predložiti neku inovaciju u svom trenutnom poslu.

Oni koji rade ili studiraju u području tehnologije mogu imati rast. Početkom godine moguće je da ćete morati preispitati neki stav, zadatak ili način na koji se odnosite na poslu, posebno s kolegama i šefovima, ali možete napraviti dobre dogovore. Vaš će studij dobiti novi zamah od svibnja do listopada, te tijekom mjeseca prosinca.

Uzbudljive novosti na romantičnom planu učinit će vam početak godine vrlo zanimljivim. Preuzet ćete više inicijative u privatnom životu i odlučnije se boriti za ljubavnu sreću. Morat ćete vješto izbjegavati negativan utjecaj nesklonih pojedinaca koji će vas nastojati omesti. Proljeće i ljeto bit će puni iskušenja, ali će vam se u rujnu ljubavni život osjetno poboljšati zahvaljujući naklonosti Venere. Bogat intimni život i romantično putovanje obilježit će to razdoblje. Samci će se naći u naručju osobe koja će ih oduševiti stilom i šarmom.

TEKST SE NASTAVLJA: ISPOD OGLASA KLIKNITE ‘NAREDNA STRANA’

LAV ♌ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje

VAGA ♎ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje