in

DEVICA: SA KOJIM ZNAKOM HOROSKOPA ĆEŠ IMATI LJUBAV SVOG ŽIVOTA

DEVICA I DEVICA

U ovoj vezi sve će funkcionisati besprekorno i u savršenoj harmoniji. Okupljeni u svom domu živeće savršeno sretno, jer device ne znaju za dosadu, a ne znaju čak ni šta je to. Oni će uvek imati nešto da rade, mada im se može desiti da će ih prijatelj Vodolija upitati šta to oni rade po čitav dan. Ali svako ima pravo na svoju sreću, pod uslovom da ne ugrožava sreću drugih.

DEVICA I VAGA

I ova veza bi mogla da bude uspešna. Smisao za dobro obavljen posao i detalje, tako svojstven Devici, može da nađe punu podršku u Vagi, koja voli ravnotežu i sklad. Ove osobe će se međusobno dopunjavati i pokušaće da organizuju sebi miran život, zaštićen od nepredviđenih okolnosti. Devica i Vaga će sve raditi zajedno, uređivati stan, putovati, vaspitavati decu i to tako što će svako od njih dopunjavati onog drugog.

DEVICA I ŠKORPIJA

Za ove dve osobe možemo reći da su mnogo sličnije nego što bi se, na prvi pogled, moglo reći. Njihov odnos može biti pun egzaltirajućih osećanja, harmonije i ljubavi. Škorpija će s vremena na vreme remetiti Devicu u njenim navikama, što će Devici samo pomoći da se još više i dublje veže za Škorpiju. U ovoj vezi sve zavisi od međusobnog razumevanja, i ako se ove osobe vole, ona je puna ljubavi i osećanja.

BLIZANAC: SA KOJIM ZNAKOM HOROSKOPA ĆEŠ IMATI LJUBAV SVOG ŽIVOTA

RAK: SA KOJIM ZNAKOM HOROSKOPA ĆEŠ IMATI LJUBAV SVOG ŽIVOTA