in

DEVICA: SA KOJIM ZNAKOM HOROSKOPA ĆEŠ IMATI LJUBAV SVOG ŽIVOTA

DEVICA I RIBA

Device, kao razumna, uredna i analitična bića, nasuprot maštovitim, strašno romantičnim i pomalo „smotanim“ Ribama, mogu ovu vezu da dovedu u sklad i harmoniju. Jednom rečju, ako se device ne trude da premoste ponor, teško da bi se između ova dva znaka mogla uspostaviti trajnija, dublja i harmonična veza.

DEVICA I OVAN

Ukoliko postoje zajednička interesovanja, ova veza ima veliku šansu da uspe, pre svega, ako je žena rođena u znaku Ovna. U obrnutom slučaju Ovna često može da iznervira preterana pažnja Device, koja pridaje veliku pažnju sitnicama. Jedna osobina Device, rezonsko i zdravo gledanje na stvari, takođe može uticati na disharmoničan odnos i stalne svađe sa Ovnom.

DEVICA I BIK

Ova veza, što se tiče se*sa, biće izvanredna. Bik će svojim temperamentom i čulnošću uzbuditi i probuditi u Devici zaspalu strast i potisnutu erotiku. Međutim, ukoliko Devica nije fizički jaka, Bika će vremenom odbiti hladnoća i preokupiranost Device same sobom. Biku je potrebna ljubav i strast, a ne razgovori i teorije o ljubavi. Za Bika je fizička ljubav nešto sveto i najbolji način da izrazi šta oseća.

BLIZANAC: SA KOJIM ZNAKOM HOROSKOPA ĆEŠ IMATI LJUBAV SVOG ŽIVOTA

RAK: SA KOJIM ZNAKOM HOROSKOPA ĆEŠ IMATI LJUBAV SVOG ŽIVOTA