in

ISTINA O MANAMA SVAKOG ZNAKA: DJEVICE NIKO NE MOŽE DA PONESE ZATO ŠTO RADE OVU STVAR, ŠKORPIJE SU NAJNAPORNIJE

Pitate se zašto vam veze i prijateljstva pucaju? Evo zašto vas potajno drugi ne podnose. Možda je brutalno, ali kažu da je ovo sušta istina o manama svakog znaka. Da li se pronalazite u opisu?

OVAN

Nemate pojma kako da se nosite sa svojim osećanjima i ne umete da kanališete emocije. Svojim histerisanjem redovno idete svima na živce i svi za vas imaju samo jedan zahtev – da se primirite.

BIK

Ne može sve da bude po vašem u svakoj prilici. To što neko misli suprotno od vas ne znači da greši. I da, svesni smo da ste dovoljni sami sebi i nikoga nije briga za to.

BLIZANCI

Odrastite već jednom. Prestanite da trčkarate za svima koji vam se učine zanimljivima, prestanite da se predomišljate na svake dve sekunde i konačno pokažite kičmu. To što stalno jurcate za kul ekipom vas ne čini nimalo kul osobom. I ne, nije slatko kad ne umete da ništa uradite sami, već vam za sve treba društvo i podrška.

RAK

Od vaše preosetljivosti ljudima dođe da vrište. Prestanite da sve shvatate tako lično. Niko ne želi da bude u društvu osobe koja se stalno samosažaljeva. Da, svet je odvratno mesto, dobrodošli na njega.

LAV

Prestanite da stalno tražite komplimente. Niko nije dužan da vam stalno pumpa ego i popunjava životne praznine. I nikog ne interesuje što vam frizura nije na mestu.

DEVICA

Žao nam je, ali niko nije savršen i niko ne može da ispuni vaše nemoguće standarde. Tek šačica ljudi može da izdrži vaše prisustvo, zato prestanite da stalno kukate i žalite se.

VAGA

Prestanite da stalno maltretirate druge. Niko ne želi goniča robova. I kad smo kod toga, naučite da kvalitetno provedete vreme sami sa sobom umesto što stalno jurcate za drugima.

ŠKORPIJA

Vaš ego se širi prostorijom i niko ne želi da ga oseti. Ako je neko postigao bilo šta, vi ste to već odavno uradili i to mnogo bolje (možeš misliti!), i zato vas niko ne voli. Ko još voli lažljivce? Ućitite makar na par minuta.

STRELAC

Svet se ne vrti oko vas. Kada to shvatite, možda i nađete nekog voljnog da se druži sa vama. Toliko ste plitki da je to bolno.

JARAC

Iskreno rečeno, Jarčevi su užasni od glave do pete. Prestanite da budete toliko ćudljivi. Imate li u sebi zrnce zabavne strane ličnosti? Zbog vas je svima u okruženju neprijatno.

RIBE

Ostavite tu flašu rakije i probajte da makar malo volite sebe. Sami sebi uništavate život, shvatite to. Niko nije kriv za vaše neuspehe osim vas samih.

OVO SU SVE ISTINE I ZABLUDE O TVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU

TAJNE VAŠIH MUŽEVA: DJEVICA, BOLJE DA JE OSTAO NEŽENJA, O OVNU MAŠTAJU DRUGE ŽENE