in

DNEVI HOROSKOP ZA 9. FEBRUAR 2019-TE: KOMUNIKACIJA ĆE BITI OŠTRA, PRECIZNA I DIREKTNA

Merkur u sekstilu sa Uranom aktuelan je ove subote, i eto nam sjajnog početka vikenda. Stižu neke dobre vesti, biće i plodonosnih razgovora. Komunikacija će biti oštra, precizna i direktna, vaše misli britke i originalne, ideje će saletati jedna drugu, a vi ćete se u tom naletu inspiracije savršeno snalaziti… Oduševićete sagovornika, i biti okruženi odličnom ekipom!  Fantastičan dan je tu, vaše je samo da mu se prepustite i date šansu sekstulu da vas vodi u pravom smeru.

Ovan  ♈


POSAO
Nečije reči na vas ostavljaju loš utisak, ali poslovna pravila se brzo menjaju i u tom smislu morate istrpeti nečiju kritiku. Usmerite svoju pažnju i energiju na resavanje nekih korisnih ciljeva.
LJUBAV
Umesto da tražite neki vid lažne utehe u nečijem društvu, budite dovoljno iskreni prema voljenoj osobi. Potrebno vam je veće emotivno razumevanje.
ZDRAVLJE
Zadovoljavajuće.

Bik ♉

POSAO
Potrebno je da procenite najbolji trenutak za efikasnu akciju, kako biste u potpunosti ostvarite svoje poslovne ciljeve. Stoga, nemojte insistirati na stvarima koje ne mogu da zažive u stvarnosti ili da se promene u vašu korist.
LJUBAV
Vaše emotivno zadovoljstvo zavisi od taktike koju primenjujete prema voljenoj osobi. Različite situacije u kojima se nalazite podrazumevaju primenu odgovarajuće uloge.
ZDRAVLJE
Problemi sa zglobovima.

Blizanci ♊


POSAO
Neko odobrava vaše ideje, što predstavlja dovoljan povod da se angažujete na različitim stranama. Nema razloga za lašnu skromnost pred saradnicima, postavite nove uslove koji zadovoljavaju vaša interesovanja i potrebe.
LJUBAV
U susretu sa voljenom osobom, važno je da osećate pozitivnu inspiraciju i pravi podsticaj za srećom. Sve je moguće promeniti ili ostvariti, ako imate dovoljno stila.
ZDRAVLJE
Skloni ste prehladi.

OTKRIVAMO KAKO VOLI KOJI HOROSKOPSKI ZNAK: OVAJ DAJE LJUBAV ČAK I KAD NIJE UZVRAĆENA

MOŽDA UPORNO ULAZIŠ U VEZU SA POGREŠNIM ZNAKOM: EVO ZBOG ČEGA SI DUGO SAMA