in

DNEVNI HOROSKOP ZA 03. JANUAR 2020.: SJAJAN POČETAK NOVE GODINE SE NASTAVLJA

Sjajan start Nove godine nastavlja se i tokom današnjeg dana! Mars ulazi u Strelca, vreme je za targetiranje! Mars je spreman za akciju, dok energija Strelca kao i uvek bodri i daje ono što nedostaje našem duhu da ne poklekne pri jurišu na zacrtano.Svu vam sreću želimo!

Ovan


POSAO
Ponekad nije dovoljno imati samo dobru ideju, jer postoje različite okolnosti koje otežavaju uspešnu realizaciju. Nemate dovoljno energije da se bavite paralelnim poslovima.
LJUBAV
Nastupate suviše teatralno u svom ponašanju i vaše reči ne zvuče dovoljno ubedljivo pred osobom koja vam se dopada. Promenite svoj stil ponašanja.
ZDRAVLJE
Ne precenjujete fizičke mogućnosti.

Bik


POSAO
Imponuje vam saznanje da vas neko predstavlja kao uspešnu ili nesvakidašnju osobu. Vaš stil izražavanja i poslovni rezultati deluju kao veliki podsticaj na okolinu.
LJUBAV
Osećate emotivnu naklonost i zajedničku inspiraciju u susretu sa voljenom osobom. Sjajno se dopunjavate na različitim nivoima.
ZDRAVLJE
Emotivna afirmacija u vama pokreće novu energiju.

Blizanci


POSAO
Delujete kao osoba koja ima efikasno rešenje za različite probleme. Dovoljno ste vešti da zadovoljite različite kriterijume o uspešnom poslovanju.
LJUBAV
Mudro prećutkujete istinu o detaljima koji nisu po nečijoj volji. Nema potrebe da podcenjujete partnerove mogućnosti.
ZDRAVLJE
Akumulirajte pozitivnu energiju.

12 HOROSKOPSKIH PAROVA KOJIMA JE LJUBAV SUĐENA: PRVI PAR ĆE OSTATI ZAJEDNO I KADA SE SVE OKO NJIH RASPADA

DNEVNI HOROSKOP ZA 4. JANUAR 2020: PRIJAĆE VAM TIŠINA NAKON BURE PREDHODNIH DANA