in

DNEVNI HOROSKOP ZA 09. APRIL 2020: BIKOVI POSEBNO TVRDOGLAVI DANAS, LAVOVI IMAJU ENERGIJE NA PRETEK, VAGE OČEKUJE NOVO POZNANSTVO

Ovan


Posao: Situacija na poslu vam je danas uobičajena, ništa se iznenada neće dešavati. Vi ste navikli na neplanirane okolnosti i svojom energijom ih uspešno rešavate. Ukoliko ste bez posla, može se desiti da se potencijalnom poslodavcu dopadnete tokom razgovora.
Ljubav: Oni koji su u vezi, imaće potrebu da sa partnerom provedu dobar dan, pun razumevanja i ljubavi. Sve što budete danas dogovorili sa partnerom, može biti jako značajno za vašu budućnost. Partner je željan zajedničkih trenutaka.
Zdravlje: Danas ćete se dobro osećati, imaćete potrebu da uživate u društvu prijatelja.

Bik


Posao: Danas možete biti jako tvrdoglavi na poslu kada je u pitanju sprovođenje nekih novih planova i mogućnosti. Smatraćete da vam to sada nije potrebno i da treba da sačekati bolji momenat. Oni koji su bez posla, treba još neko vreme da sačekaju na adekvatnu ponudu.
Ljubav: Partner vam je posvećen i želi da vam se posveti. Vi danas možete biti malo uzdržani po pitanju izliva emocija. Oni koji su bez partnera danas neće biti raspoloženi da uspostavljaju bilo kakav kontakt sa suprotnim polom.
Zdravlje: Dobro ćete se osećati, osim što možete biti malo neraspoloženi.

Blizanci


Posao: Ukoliko bude nekih trzavica na poslu, nemojte burno reagovati i nemojte ulaziti u rasprave sa nadređenim, jer vas to može koštati buduće karijere. Oni koji su bez posla, svoju tenziju kada su u pitanju pregovori u vezi novog posla, treba da obuzdaju.
Ljubav: Imate osećaj da vaš odnos sa partnerom više nije onako dobar kakav je i bio. Smetaće vam njegova prebacivanja u vezi vašeg ponašanja i razmišljaćete o tom odnosu. Više nećete biti sigurni da je to ono što vi želite.
Zdravlje: Osećaćete se dobro. Jako je bitno da svoju nervozu kanališete na pravi način. Bavite se fizičkim aktivnostima.

DNEVNI HOROSKOP ZA 08. APRIL 2020: VODOLIJA RAZMIŠLJA O GREŠKAMA, VAGE ĆE KONAČNO DA RIJEŠE POSLOVNI PROBLEM, BLIZANCI IMAJU ODLIČAN DAN

DNEVNI HOROSKOP ZA 10. APRIL 2020: JARČEVE OČEKUJE KONFLIKT NA POSLU, BLIZANCI U LJUBAVNOJ KRIZI