in

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. APRIL 2020: RIBE RAZMIŠLJAJU O AVANTURI, JARČEVI PREPUNI SUMNJI I NEDOUMICA

Ovan


Posao: Današnji dan je odličan za poslovno putovanje ili dogovaranje posla sa ljudima koji ne žive u vašem mestu stanovanja. Novi ljudi mogu biti od izuzetne važnosti za podsticanje i razbijanje novih ideja koje bi bile od značaja za neki novi posao.
Ljubav: Vaša energija i samopouzdanje pozitivno utiču na pripadnike suprotnog pola koji se nalaze u vašoj blizini. Obratite pažnju na ljude koje upoznajete na putovanjima, jer je moguće da ćete upoznati nekoga ko će vam privući pažnju i navesti vas na razmišljanje o ljubavi.
Zdravlje: Usled povišene aktivnosti organizma i dobrog raspoloženja, moguća je nesanica. Potrudite se da ne razmišljate o stvarima koje vas opterećuju.

Bik


Posao: Odnosi sa kolegama se popravljaju, ukoliko ste imali zastoje ili bilo kakvih ograničenja u komunikaciji. Potrudite se da što više razgovarate o poslovnim dilemama i približite vašim kolegama svoja razmišljanja u kom pravcu bi trebalo da realizujete zajedničke ideje.
Ljubav: Dan je idealan za popravljanje odnosa sa partnerom, ako ga imate. Ukoliko ste poslovnu zabrinutost preneli i u komunikaciji sa partnerom, danas imate priliku da porazgovarate o svemu što vas je mučilo. Partner će imati razumevanja i sluha za vaše potrebe.
Zdravlje: Pojačanu nervozu je najbolje neutralisati fizičkim aktivnostima. Ne budite lenji, vaše zdravlje je vama jako bitno.

Blizanci


Posao: Iako ponekad imate osećaj da ste trenutno sputani i da vam u poslednje vreme ništa ne ide od ruke, ne očajavajte, već potražite pomoć i konsultujte se sa ljudima koji vam mogu pomoći. Prijatelji mogu biti od velike pomoći, ali i kolege koje vam mogu dati pravi savet.
Ljubav: Ukoliko ste u vezi, nemate razloga da sumnjate u partnerove odluke i izbore. Pružite partneru više slobode i razumevanja i primetićete da će vaš odnos postati otvoreniji i pozitivniji. Ukoliko nemate partnera, ulažite više sebe u komunikaciji sa suprotnim polom.
Zdravlje: Više relaksacije i aktivnosti koje vam pričinjavaju zadovoljstvo će vam svakako prijati. Budite pozitivniji i otvoreniji.

32 SITNICE KOJE MUŠKARCA ODAJU DA JE ISTINSKI ZALJUBLJEN U TEBE

VJEČITI HOROSKOP NAJPOZNATIJEG ASTROLOGA NA SVIJETU: KOJEG SI DANA ROĐENA TAKVA TE SUDBINA ČEKA