in

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. FEBRUAR 2019-TE: DANAS BUDITE POSEBNI, SVOJI I PONOSNI NA TO

Evo ga i februar mesec, najkraći od svih, ali prepun dešavanja koja će nam manje ili više ustalasati živote, a danas je dan kada ćete biti vođeni dobrom zdravom energijom, puni samopouzdanja, posebno svi vi kojima je strah od istupanja za sopstveno mišljenje paralisao svaku mogućnost da se izrazite, e pa danas ćete želeti i umeti na pravi način da istupite i izborite se za svoje “ja”. Talenti koji čuče u nama i polako zamiru danas će pomoliti svoju glavu i podsetiti vas da su tu. Budite posebni jedinstveni i verujte u sebe. Ako već niste, prelistajte naš mesečni horoskop koji će vam u vašem putu ka sreći umnogome pomoći.

Ovan ♈


POSAO
Imaćete koristi na poslu od tuđih ulaganja, a ne od novca koji vi ulažete u posao. Važno je da budete u kontaktu sa osobama od poverenja.
LJUBAV
Lako se možete upustiti u avanturu sa osobom sa kojom ste poslovno vezani. Konačno ćete prepoznati šta vam treba.
ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

Bik ♉


POSAO
Bitno da imate dobru poslovnu taktiku jer samo na taj način možete da dođete do pravog rešenja. Uzdajte se samo u svoje ideje i iskustvo.
LJUBAV
Zaljubljeni ste i delujete srećno zbog toga, mada previše udovoljavate sebi. Naravno, više puta smo rekli da je za ljubav potrebno dvoje, pa …
ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

Blizanci ♊


POSAO
Očekuje vas potpisivanje važnih dokumenata ili ugovora. Uspeh na poslu vam je zagarantovan i bićete sasvim zadovoljni ako se potrudite.
LJUBAV
Prija vam društvo voljene osobe i veče provodite u harmoničnoj atmosferi. Zadovoljni ste i vi i partner. Bravo.
ZDRAVLJE
Dobro.

8 STVARI ZBOG KOJIH SE RASKIDA ODMAH I KOJE NE TREBA DA TRPIŠ NIKAD!

DNEVNI HOROSKOP ZA 2. FEBRUAR 2019-TE: MNOGO NERVOZE I LOŠE ENERGIJE DANAS, POKUŠAJTE SE ODUPRIJETI