in

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. FEBRUAR 2020: POKUŠAVATE DA PROMENITE NEŠTO U LJUBAVNOM ODNOSU KOJI JE ZAPAO U MONOTONIJU

Ovan

Posao: Imate osećaj da ste u nečemu pogrešili kada je posao u pitanju. To može biti neka greška u administraciji i li pregovorima, ali he moguće da sada nemate ideju kako taj propust da ispravite. Oni koji su bez posla, imaće utisak da su propustili neku poslovnu šansu.

Ljubav: Ukoliko ste u vezi, ljubavna situacija se popravlja. Imaćete želju za sve više i više razgovarate sa partnerom i pokušate da u vašem odnosu nešto popravite. Ukoliko ste usamljeni, imaćete želju da se, od ponuđenih osoba, odlučite za jednu.

Zdravlje: Dobro se osećate. Moguće je da ste malo napeti, ali to možete rešiti pojačanim fizičkim aktivnostima ili šetnjom. U

Bik

Posao: Ukoliko ste imali nerazumevanja sa kolegama ili nadređenim tokom ovog dana biste mogli da ispravite to. Možete reći saradnicima da niste to mislili što ste tada rekli, već se ispraviti i reci ono što stvarno mislite. Ukoliko ste nezaposleni, sačekajte još koji dan sa potragom istog.

Ljubav: Možete biti malo odsutni kada je komunikacija sa partnerom u pitanju. Može se desiti da vam partner govori o nečemu ili sam započinje konverzaciju, a vi ga ne slušate. Ukoliko ste usamljeni, nećete imati želju za komunikacijom sa suprotnim polom.

Zdravlje: Osetićete se umorno i neraspoloženo. Moguće su i promene raspoloženja. Trudite se da što više odmarate i provodite vreme sa osobama koje vas razumeju i umeju da vas saslušaju.

Blizanci

Posao: Imate osećaj da se posledice nesporazuma koji su nastali pre par dana osećaju i danas. Dajete sve od sebe da otklonite bilo kakve nesuglasice i nepravilnosti u svom radu. Ukoliko ste bez posla, potencijalni posao možete izgubiti zbog nesporazuma koji se može desiti u komunikaciji.

Ljubav: Na ljubavnom planu situacija je promenljiva. Ukoliko ste u vezi, pokušavate da promenite nešto u odnosu koji je zapao u monotoniju. Ukoliko ste slobodni, možete se danas setiti bivšeg partnera sa kojim ste proveli duže vreme u vezi.

Zdravlje: Dobro se osećate, povremeno se osećate umorno i iscrpljeno. Što više odmarajte.

ŠTA NAM DONOSI PRVI RETROGRADNI MERKUR U 2020: SPREMITE SE ZA VELIKE IZAZOVE OD 16. FEBRUARA

TAROT KARTE – ZANIMA TE KADA ĆE SE TO KONAČNO DOGODITI? POSTAVI PITANJE, ODABERI KARTU I SAZNAJ ODMAH!