in

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. FEBRUAR 2020: POKUŠAVATE DA PROMENITE NEŠTO U LJUBAVNOM ODNOSU KOJI JE ZAPAO U MONOTONIJU

Rak

Posao: Danas možete imati utisak da vam saradnici i nisu toliko pomogli da završite određeni posao, a možete čuti da u kancelariji govore da se taj posao ne bi mogao završiti bez njih. Suzdržite se nesporazuma i loših reči. Nezaposleni mogu naići na nerazumevanje potencijalnog poslodavca.

Ljubav: Partner će danas prema vama biti poprilično hladan. Nećete ulaziti sa njim u bilo kakve razmirice, jer ćete smatrati da možete planuti i da to može samo pogoršati vašu situaciju. Oni koji su

Ljubav usamljeni, mogu uživati u društvu osobe koju će danas upoznati.
Zdravlje: Dobro ćete se osećati, možete biti po malo neraspoloženi, ali kako dan bude proticao, osećaćete se sve bolje i bolje.

Lav

Posao: Radna atmosfera vam danas postaje dinamičnija. Mnogo više truda posao može zahtevati. Nećete time biti oduševljeni, ali ćete se potruditi da završite sve u zadato vreme. Oni koji su bez posla, tražiće posao koji može da im omogući više verbalnog izražavanja.

Ljubav: Ljubavni život vam danas neće biti prioritet. Ukoliko imate partnera, situacija može biti uobičajena. Niti će se on nešto preterano truditi oko vas, niti ćete vi oko njega. Svako će imati svoje obaveze. Slobodni bi mogli da se što više aktiviraju u potrazi za pravom osobom.

Zdravlje: Dobro ćete se osećati. Imaćete potrebu da se što više krećete i uživate u društvu osoba koje vam znače i sa kojima imate dobru komunikaciju.

Devica

Posao: Danas imate želju da promenite posao kojim se trenutno bavite. Osećate se prezasićeno svega, kolega, posla i to osećanje će danas dominirati. Ukoliko ste bez posla, danas razmišljate gde da ga potražite. Da li ga tražiti u okviru oblasti u kojima ste ga i ranije tražili ili ih promeniti.

Ljubav: Partner vam danas može biti jako naporan. Smatraćete da previše priča o svim drugim stvarima, a ne o onima koje se tiču vašeg odnosa. Ukoliko ste slobodni, danas možete izaći na piće sa osobom koja vas može aktivirati i zainteresovati.

Zdravlje: Osećate se jako napeto, čak i pod pritiskom a ni vi sami ne možete da pronađete uzrok toga. Izbegavajte ljude koji vas uznemiravaju i više odmarajte.

ŠTA NAM DONOSI PRVI RETROGRADNI MERKUR U 2020: SPREMITE SE ZA VELIKE IZAZOVE OD 16. FEBRUARA

TAROT KARTE – ZANIMA TE KADA ĆE SE TO KONAČNO DOGODITI? POSTAVI PITANJE, ODABERI KARTU I SAZNAJ ODMAH!