in

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. FEBRUAR 2020: POKUŠAVATE DA PROMENITE NEŠTO U LJUBAVNOM ODNOSU KOJI JE ZAPAO U MONOTONIJU

Vaga

Posao: Danas vam posao stvara dosta neraspoloženja i problema. Vi imate stav o nečemu koji je jako razlikuje od stava koji ima vaš nadređeni. Ukoliko ste bez posla, gledajte da ne dođete u sukob sa potencijalnim poslodavce. Nemojte ulaziti u rasprave.

Ljubav: Ukoliko imate partnera, danas se mogu javiti određene sumnje kod vas. Nećete biti sigurni da li je istina ono što vaš partner priča i u šta vas uverava. Ukoliko ste usamljeni, postoji mogućnost da budete u društvu osobe koja vam se već duže vreme dopada.

Zdravlje: Osećate se odlično. Nemate nikakvih problema. Raspoloženje će biti sve bolje i bolje kako dan bude odmicao.

Škorpija

Posao: Zadovoljni ste poslom i atmosferom na radnom mestu. Moguće je da ćete svom nadređenom ponuditi neku novu ideju, koja mu se može dopasti. Ukoliko ste bez posla, razmišljajte u malo širem kontekstu. Možda ne uzimate za ozbiljno ponude koje bi vam odgovarale.

Ljubav: Sve što danas treba da uradite jeste da se opustite i uživate sa svojim partnerom. Većduže vreme niste nasamo bili niti putovali na kratko. Posvetite mu se. Ukoliko ste usamljeni, razmišljate da li da se javite bivšem partneru. Razmislite.

Zdravlje: Dobro se osećate. Trudite se da budete što aktivniji u toku dana, bavite se fizičkim aktivnostima. Provodite vreme i u društvu svojih prijatelja.

Strelac

Posao: Na poslu se sve odvija onako kako treba. Završavate sve obaveze na vreme. Imate dobre odnose sa kolegama i vi imate najveći udeo u tome. Prijatna radna atmosfera će vam danas prijati. Oni koji su bez posla, mogu dobiti dosta informacija o poslu koji ih zanima.

Ljubav: Danas ste raspoloženi za izlazak sa svojim partnerom. Smatrate da vas je možda malo zapostavljao u poslednje vreme zbog svojih obaveza. Danas to može ispraviti. Usamljeni mogu provesti jako prijatno veče sa osobom koja živi u njihovom komšiluku.

Zdravlje: Osećate se raspoloženo. Prija vam društvo svojih bliskih ljudi . Oni koji imaju hroničnih problema sa cirkulacijom, moguće je da se simptomi mogu pojaviti.

ŠTA NAM DONOSI PRVI RETROGRADNI MERKUR U 2020: SPREMITE SE ZA VELIKE IZAZOVE OD 16. FEBRUARA

TAROT KARTE – ZANIMA TE KADA ĆE SE TO KONAČNO DOGODITI? POSTAVI PITANJE, ODABERI KARTU I SAZNAJ ODMAH!