in

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. FEBRUAR 2020: POKUŠAVATE DA PROMENITE NEŠTO U LJUBAVNOM ODNOSU KOJI JE ZAPAO U MONOTONIJU

Jarac

Posao: Na poslu danas postoji tenzija. Vi se trudite da eskivirate određene obaveze, ali vam to ne ide od ruke. Imate podršku kolega, ali nemojte prigovarati nadređenom oko pravilnosti poslovanja. Oni koji su bez posla, danas neće imati želju da potraže posao.

Ljubav: Ljubav vam danas cveta. Naklonjeni ste svom partneru. Imate želju da što više vremena provodite sa njim. Njemu će to biti izuzetno draga. Ukoliko ste usamljeni, danas možete započeti vezu sa osobom sa kojom ste se dopisivali neko vreme.

Zdravlje: Osećate se sjajno. Raspoloženi ste i u tom duhu ćete provoditi dan.

Vodolija

Posao: Danas krećete malo agresivnije sa radom. Kao da se budite i imate želju da nadmašite svoje prethodne rezultate koje ste ostvarili na poslu. Oni koji su bez posla, smatraće da mogu sačekati da dobiju bolju ponudu.

Ljubav: Partner vas danas provocira u svakom smislu. Vama to prija jer može probuditi u vama strast koja je malo bila uspavana u proteklom danu. I oni koji su usamljeni mogu očekivati provokacije od strane osobe koja im se udvara.

Zdravlje: Odlično ćete se osećati. Veseli i raspoloženi ćete privlačiti pažnju drugih osoba. Uživajte u vremenu koje provodite sa prijateljima.

Ribe

Posao: Danas konačno možete odahnuti kada je donošenje nekih bitnih odluka u pitanju, bilo da ste zaposleni ili ne. Ukoliko ste morali neke važne odluke da donesete, bili ste pod jakim pritiskom. Danas je situacija dosta bolja i možete se odmoriti od intenzivnog psihičkog napora.

Ljubav: Poslovni pritisak je uticao na to da se osećate odsutno i da zapostavljate partnera. Niste imali želju da mu se posvetite. Danas će se to promeniti. Imaćete želju da se komunikacija među vama produbi. Ukoliko ste usamljeni, prijaće vam razgovori sa osobama koje vam se dopadaju.

Zdravlje: Osećaćete se kako dan bude odmicao sve bolje i bolje. Moguće su blage glavobolje nastale usled stresa. Što više odmarajte, radite stvari koje vas opuštaju.

ŠTA NAM DONOSI PRVI RETROGRADNI MERKUR U 2020: SPREMITE SE ZA VELIKE IZAZOVE OD 16. FEBRUARA

TAROT KARTE – ZANIMA TE KADA ĆE SE TO KONAČNO DOGODITI? POSTAVI PITANJE, ODABERI KARTU I SAZNAJ ODMAH!