in

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. FEBRUAR 2021: UPOZORENJA KOJA STIGOŠE S MERKUROM I DALJE STOJE NA SNAZI

Mesec februar je pred nama, a s njim i aktivni retrogradni Merkur koji valja pregurati i ostati priseban pritom. Ukoliko niste do sada, prelistajte mesečni horoskop za novonastali mesec februar i saznajte šta vam to zvezde poručuju, a u ovom trenutku i kako preživeti trenutno stanje.

Upozorenja koja stigoše s Merkurom i dalje stoje na snazi, pa bi bilo dobro ipak se nekih stvari suzdržati, poput većih kupovina, potpisivanja ugovora, daljih putovanja, sumnjivih sagovornika i slatkorečivih ljudi uopšte, čuvajte svoje stvari, posebno ključeve i telefone, pazite se u saobraćaju…

Svemu rečenom kao i uopšte svakodnevnici uvek može dobro doći malo opuštanja u vidu humora, stoga ne dajte da vas ovaj dan i naredni dok traje retrogradnost obeshrabre i uvuku u tminu, izborite se svojom odlučnošću da vi možete i trebate da budete glavni akter svoje životne priče i da možete toliko toga da promenite samo ako snažno to i želite!

♈ Ovan

POSAO
Imaćete koristi na poslu od tuđih ulaganja, a ne od novca koji vi ulažete u posao. Važno je da budete u kontaktu sa osobama od poverenja.
LJUBAV
Lako se možete upustiti u avanturu sa osobom sa kojom ste poslovno vezani. Konačno ćete prepoznati šta vam treba.
ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

♉ Bik

POSAO
Bitno da imate dobru poslovnu taktiku jer samo na taj način možete da dođete do pravog rešenja. Uzdajte se samo u svoje ideje i iskustvo.
LJUBAV
Zaljubljeni ste i delujete srećno zbog toga, mada previše udovoljavate sebi. Naravno, više puta smo rekli da je za ljubav potrebno dvoje, pa …
ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

♊ Blizanci

POSAO
Očekuje vas potpisivanje važnih dokumenata ili ugovora. Uspeh na poslu vam je zagarantovan i bićete sasvim zadovoljni ako se potrudite.
LJUBAV
Prija vam društvo voljene osobe i veče provodite u harmoničnoj atmosferi. Zadovoljni ste i vi i partner. Bravo.
ZDRAVLJE
Dobro.

♋ Rak

POSAO
Situacija na radnom mestu se menja na bolje.Osetićete veliku podršku saradnika, ali i nadređenih. Nemojte ih izneveriti.
LJUBAV
Skloni ste preteranoj kritici i kao da tražite razlog da ostanete sami. Pokušajte da se preispitate i saznate gde je problem.
ZDRAVLJE
Muči vas nesanica.

♌ Lav

POSAO
Nadahnuti ste kreativnim idejama i saradnicima predlažete korisno rešenje. Stalo vam je da ono bude prihvaćeno i zato se trudite da pridobijete kolege.
LJUBAV
Neko vam upućuje ljubavnu poruku i direktno vam daje do znanja šta misli i oseća. Nećete moći da odolite. Lepo.
ZDRAVLJE
Korigujte ishranu.

♍ Devica

POSAO
Niste u najboljem raspoloženju i obaveze ćete odložiti za naredni dan. Pokušajte da se skoncentrišete i pazite da ne napravite grešku.
LJUBAV
Strasna veza u kojoj se nalazite zapada u ozbiljnu krizu. Nemojte na partnera prebacivati odgovornost, ona je na vama.
ZDRAVLJE
Zaštitite se od virusa.

DNEVNI HOROSKOP ZA 31. JANUAR 2021: PROŠLOST KUCA NA VRATA SVE JE USPORENO I TEŽE S RETROGRADNIM MERKUROM

DNEVNI HOROSKOP ZA 2. FEBRUAR 2021: IMATE UTISAK DA VIŠE DAJETE NEGO ŠTO DOBIJATE