in

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. MAJ 2020: PARTNER VAM MOŽE PRIGOVARATI U VEZI VAŠIH POSTUPAKA KOJI SU SE DOGODILI JUČE

Ovan

Posao: Danas ćete se na poslu boriti za svoje principe i vizije. Mislićete da kolege i nisu baš u pravu kada je u pitanju vaš deo posla. Smatraće da treba više da se potrudite. Vi ćete smatrati a su neosnovane njihove primedbe i imaćete argumente koji idu u vaš prilog. Nezaposleni bi mogli imati problem u komunikaciji sa potencijalnim poslodavcem.
Ljubav: Ljubavni život će vam danas stagnirati. Niti će biti novih izazova sa partnerom, niti ćete imati nekih nesuglasica. Oni koji su usamljeni, mogu ljubav naći na ulici, sasvim slučajno. Osoba koju danas budete upoznali može vam biti značajna za u buduće.
Zdravlje: Osećate se dobro. Moguće je da se pojave simptomi nekih hroničnih bolesti, ali vam one neće paviti velike probleme.

Bik

Posao: Ono što budete danas započeli, može vam uroditi plodom i biti od velikog značaja u budućnosti. Takođe, materijalni dobitak je moguć. Oni koji su bez posla mogu posao naći kod prijatelja, može biti ponuda koja bi vam materijalnu situaciju učinila stabilnom.
Ljubav: Partner vam može prigovarati u vezi nekih vaših postupaka koji su se dogodili u toku prethodnog dana to. Imaćete utisak da je partner u pravu i potrudićete se da razgovarate sa njim o tome. Slobodni bi mogli da uživaju u društvu suprotnog pola.
Zdravlje: Danas ćete se osećati dobro. Možete biti malo nervozniji nego inače, ali to neće uticati na vaše svakodnevno funkcionisanje.

Blizanci

Posao: Posao koji radite možda ne zadovoljava sve vaše kriterijume i viziju o poslu kojim biste vi trebali da se bavite. Imaćete utisak da za taj posao niste adekvatno plaćeni iako dajete svoj maksimum. Oni koji su bez posla imaju šansu da posao pronađu u objektu koji se bavi nekom vrstom usluga.
Ljubav: Željni ste slobode, posebno ako ste u poslednje vreme imali dosta razmirica i trzavica sa partnerom. Imaćete želju da se na neko vreme udaljite od partnera i razmislite o vezi u kojoj se nalazite. Oni koji su usamljeni želeće da uživaju u svojoj slobodi.
Zdravlje: Danas se možete osećati usamljeno i malo neraspoloženo.

Rak

Posao: Oni koji su zaposleni, najverovatnije čekaju unapređenje i žele da napreduju u svakom smislu. Dosadašnji posao vam nije pružao mogućnost za napredovanjem i želite to da promenite. Oni koji su u potrazi za poslom, ponude koje budu dobili smatraće neadekvatnim.
Ljubav: U ljubavi vam je sve već doživljeno sa partnerom. I lepi trenuci i trzavice tako da šta god da se desi vama to ne bi bio nikakav novitet ni problem. Oni koji su usamljeni, biće skloni flertu sa više osoba i uživaće u tome.
Zdravlje: Osećaćete se odlično. Udovoljavaćete sebi u svakom smislu. Uživaćete u društvu raznih vama dragih ljudi.

Lav

Posao: Danas se može desiti da vam neki poslovi deluju idealno za započinjanje, ali kako dan bude odmicao imaćete osećaj da to i nije najbolja ideja . Možda ćete želeti da promenite posao, ali to još uvek nije preporučljivo Oni koji su nezaposleni, sa potragom posla neka nastave neki drugi dan.
Ljubav: Imaćete pojačanu potrebu za romantikom i partnerom. Dan će biti pun izliva osećanja. Tako i treba jer je vas odnos odličan. Oni koji su usamljeni, takođe dan mogu provesti sa osobom koja je kao stvorena za njih. Verovatno je poznajete odavno, a danas ste se posle dužeg vremena videli.
Zdravlje: Odlično ćete se osećati. Bićete jako raspoloženi i uživaćete u društvu svojih najbližih.

Devica

Posao: Danas na poslu više maštate nego što imate želju da preduzmete nešto konkretno. Razmišljaćete o viziji vašeg idealnog posla. O načinu realizovanja istog onako kako vama to odgovara. Oni koji su nezaposleni mogu isto maštati o idealnom poslu koji bi voleli da rade.
Ljubav: Danas i kada je ljubav u pitanju, možete se voditi idejama o savršenoj ljubavi. Smatraćete da vaš partner treba još malo da se potrudi oko vas i bude taj idealan vaš deo. Slobodni takođe maštaju o pronalaženju idealnog partnera.
Zdravlje: Dobro ćete se osećati. Bićete raspoloženi da razgovarate sa dragim ljudima o raznim temama koje vas danas okupiraju.

NEDELJNI HOROSKOP OD 4. DO 10. MAJA 2020: NEĆETE MOĆI POVJEROVATI DA VAM SE OTVARAJU NOVE LJUBAVNE PRILIKE

DNEVNI HOROSKOP ZA 2. MAJ 2020: PARTNER VAS DANAS PROVOCIRA U SVAKOM SMISLU A VAMA TO PRIJA