in

DNEVNI HOROSKOP ZA 10. DECEMBAR 2019: MIRAN UKORAK, DAN PROVEDITE BAVEĆI SE SOPSTVENIM OBAVEZAMA

Jarac


POSAO
Ukoliko vas iritira nečije neprofesionalno ponašanje, potrudite se da kontrolišite svoje negativne impulse i izbegavajte potencijalno rivalstvo.
LJUBAV
Iskrenost pred voljenom osobom utiče na bolje razumevanje. Potrebna vam je emotivna bliskost kako biste prevazišli zajedničke sumnje.
ZDRAVLJE
Obratite pažnju na ishranu.

Vodolija


POSAO
Nema razloga da očekujete nove ustupke od osobe koja ne podržava vaše poslovne stavove i ciljeve koje zagovarate. Gubite dragoceno vreme.
LJUBAV
Potrebna vam je emotivna diskrecija. Budite pažljiviji i izbegavajte avanturističke ideje. Sve ima svoju cenu ili neku uzročno posledičnu vezu.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Ribe


POSAO
Neko vam jasno daje do znanja da se nalazite u dobroj poziciji i da podržava vaše stavove. Potrebno je da procenite najbolji trenutak za akciju i da nadmudrite svoje potencijalne rivale.
LJUBAV
Važno je da vaše ideje ili emotivna interesovanja nailaze na pozitivan odgovor. Partneru je stalo da vas ohrabri i odobrovolji.
ZDRAVLJE
Nalazite se u sjajnoj formi.

DNEVNI HOROSKOP ZA 9. DECEMBAR 2019: OVAJ PERIOD ODGOVARA SVIMA: VIBRANTAN JE, POKREĆE, MISLI IDU NA VEDRU STRANU

(VAGA, ŠKORPIJA, STRELAC, JARAC, VODOLIJA, RIBE) NAJDETALJNIJI ŽIVOTNI HOROSKOP: SVE TAJNE TVOJE LIČNOSTI, LJUBAVNI ODNOSI I ŽIVOTNI PUT