in

DNEVNI HOROSKOP ZA 10. DECEMBAR 2020: LAKŠE VAM JE DA NEKOG OPTUŽITE ZA SVOJE EMOTIVNO STANJE

Ovo je dan kada ćemo biti na testu koliko smo diplomate jer Mesec se danas poigrava s nama praveći kvadrate sa Saturnom, Plutonom, i Jupiterom u Jarcu, a čiji uticaj najviše osećaju osobe rođene u znaku Jarca, Vage, Ovna i Raka.

Testiraće se danas naše strpljenje, razumevanje tuđih postupaka, tolerancija, staloženost. Ukoliko popustite može doći do provale besa i teških reči, stoga pripazite na sebe i vežbajte samokontrolu.

♈ Ovan

POSAO
Nema potrebe da uporno insistirate na svojim prvobitnim namerama. Neko vam otvoreno daje do znanja da neće imati previše razumevanja za vaše zahteve.
LJUBAV
Delujete uznemireno. Lakše vam je da nekog optužite za svoje emotivno stanje. Potrebno je da se bolje prilagodite bliskoj osobi.
ZDRAVLJE
Prijaće vam izlazak ili šetnja.

♉ Bik

POSAO
Ne možete da promenite osnovne uslove ili raspoloženjenje koje vlada u poslovnim krugovima. Planovi koje imate zavise od nečijeg uticaja i volje.
LJUBAV
Morate imati dovoljno strpljenja za svoju porodicu. Obratite pažnju na neke probleme sa kojima se suočava voljena osoba.
ZDRAVLJE
Izbegavajte fizičko opterećenje.

♊ Blizanci

POSAO
Iznenadna poslovna neprijatnost ili sukob sa jednom osobom nateraće vas da stvari posmatrate drugačijim očima. Izbegavajte osetljive teme koje ugrožavaju vaš poslovni ugled.
LJUBAV
Važno je da pravilno procenite nečiju ulogu i emotivne namere. Partner ne želi da vas dodatno opterećuje svojim zahtevima.
ZDRAVLJE
Delujete uznemireno i napeto.

♋ Rak

POSAO
Dogovor sa jednom osobom ukazuje na moguće nesporazume i potencijalni neuspeh. Nedostaje vam dobar uvid u različite tokove poslovnih događaja.
LJUBAV
Delujete suviše rezervisano i nepoverljivo, ali partner nema nameru da as preterano razuverava u vašim emotivnim sumnjama.
ZDRAVLJE
Kontrolišite pritisak.

♌ Lav

POSAO
Zaključujete da vam nedostaju šira podrška i pouzdane informacije o osnovnim događajima na poslovnoj sceni. Nemojte dozvoliti da se to negativno odražava na posao.
LJUBAV
Potrebno vam je nečije iskreno razumevanje i emotivna podrška. Nema razloga da se povlačite u stranu ili da previše samujete.
ZDRAVLJE
Niste u konciciji.

♍ Devica

POSAO
Kolebate se između dve poslovne ponude. Međutim, pokazaće se da ni jedna od njih nije odgovarajuće rešenje koje zadovoljava vaša očekivanja.
LJUBAV
Nema razloga da preterano ističete svoje zahteve u društvu voljene osobe. Stvari će same doći na svoje mesto.
ZDRAVLJE
Konzumirajte više vitamina i tečnosti.

DNEVNI HOROSKOP ZA 9. DECEMBAR 2020: POSTOJI MOGUĆNOST DA NEKO RAZOTKRIJE VAŠE TAJNE NAMERE

DNEVNI HOROSKOP ZA 11. DECEMBAR 2020: OČEKUJE EMOTIVNO ZADOVOLJSTVO KOJE ĆE VAS ISPUNITI POZITIVNOM ENERGIJOM