in

DNEVNI HOROSKOP ZA 10. FEBRUAR 2020: OVAN ŽELI ODMOR OD POSLA, BIK U NEDOUMICI

Lav

Posao: Nekima od vas dolaze poslovni preokreti,nova radna mesta, novi projekti i saradnje. Sasvim slučajno na nedeljnom ručku možete sve ovo ugovoriti. Oni koji su bez posla isto mogu razgovarati danas o poslu sa prijateljima.

Ljubav: Možda danas i nećete imati baš tako sjajan odnos sa voljenom osobom. Može doći do svađa i razmirica. Vi ćete želeti jedno, ona drugo i na kraju je najbolje za oboje da danas ne želite ništa. Potrudite se da ne dođe do teških reči.

Zdravlje: Danas ćete se osećati dobro, ali bićete malo i nervozni. Odmarajte se više ili bavite fizičkim aktivnostima. Sport vam može pomoći da se oslobodite stresa.

Devica

Posao: Danas imate želju da odmorite malo od posla. Nećete biti pod pritiskom da nešto morate da završite u toku dana. Taj posao može sačekati do sutra ili za narednu bez ikakvih problema i ometanja daljeg rada. Nezaposleni mogu od sutra pronaći nov posao.

Ljubav: Vi ste u periodu koji vam donosi iznenadna, lepa poznanstva i dosta osoba koje bi želele da vam se približe. No, prošlost danas igra bitnu ulogu kod vas, koliko god vi želeli da je sklonite od sebe. Moguće je da će vam se javiti bivši partner. Ili ga danas možete videti sasvim slučajno

Zdravlje: Danas ćete se osećati dobro. Odmaraćete dovoljno i dan čete provesti vez ikakvih tegoba. Boravite što više u prirodi. Uživajte u večerašnjem izlasku.

3 TIPA MUŠKARACA KOJI NISU ZA OZBILJNU VEZU

DNEVNI HOROSKOP ZA 11. FEBRUAR 2020: PARTNER VAM MOŽE PRIGOVARATI U VEZI NEKIH VAŠIH POSTUPAKA