in

DNEVNI HOROSKOP ZA 10. FEBRUAR 2020: OVAN ŽELI ODMOR OD POSLA, BIK U NEDOUMICI

Jarac

Posao: Danas možete sa svojim prijateljima razgovarati o započinjanju novog zajedničkog posla, bez obzira da li ste zaposleni ili ne. Možete razgovarati o nekim idejama koje zanimaju i vas i vaše prijatelje. Moguć je dogovor.

Ljubav: Danas ćete imati sjajan odnos sa voljenom osobom. Zajedno ćete provesti dan u društvu dragih prijatelja. Potrudite se da se opustite i uživate. Oni koji su usamljeni, mogu uživati u društvu osobe koja ima se dugo dopada a koja je neodlučna i ne zna šta da odluči po pitanju njihovog odnosa.

Zdravlje: Sjajno se osećate. Prija vam svaka aktivnost sa partnerom.

Vodolija

Posao: Danas se možete osećati jako iscrpljeno. Ono što je za vas danas bitno jeste da ste završili posao koji je bio aktuelan duže vreme, i da od sutra možete malo odahnuti. Oni koji su bez posla, posao mogu potražiti kod osobe koju su sasvim slučajno upoznali pre neki dan.

Ljubav: Želite što više aktivnosti sa partnerom, ali vam se čini da on nije toliko zainteresovan ili da mu fali energije da bi dostigao vaš tempo. Oni koji su usamljeni, mogu sasvim slučajno sresti staru simpatiju i poželeti nešto novo sa njom.

Zdravlje: Dobro se osećate, puni ste energije i želećete da budete fizički aktivni što više. Bavite se sportom i provodite vreme sa dragim ljudima.

Ribe

Posao: Ukoliko ste sam svoj gazda i imate u planu da otvorite neki nov objekat ili da za koji dan registrujete novu firmu, sačekajte još koji dan i dobro razmislite o svojim potezima. Ukoliko ste bez posla, može se desiti da za koji dan otvorite sami firmu.

Ljubav: Oni koji su u partnerstvu imaće želju da odu sa partnerom na neki jednodnevni izlet Oni koji su slobodni, mogu vraćajući se sa nekog kraćeg odmora da upoznaju osobu koja imse može jako dopasti i poželeti da sa njom ostvare dublju komunikaciju.

Zdravlje: Dobro se osećate. Krajem dana možete uživati u društvu dragih ljudi.

3 TIPA MUŠKARACA KOJI NISU ZA OZBILJNU VEZU

DNEVNI HOROSKOP ZA 11. FEBRUAR 2020: PARTNER VAM MOŽE PRIGOVARATI U VEZI NEKIH VAŠIH POSTUPAKA