in

DNEVNI HOROSKOP ZA 10. MAJ 2020: SUVIŠE STE SUBJEKTIVNI U PROCENAMA I U STVARANJU SVOJE LJUBAVNE VIZIJE

Danas nas dočekuju dva planetarna aspekta, trigon Merkura i Jupitera, kao i sekstil Sunca i Neptuna! Prvi aspekt možemo iskoristiti za planiranje nekih većih događaja jer smo nesputani sitnijim problemima koji prate naše zamisli i koje nam danas izgledaju bezopasno.
S druge strane, spoj Sunca i Neptuna nam daje mogućnost dubljeg poniranja u srž stvari koje nas okružuju kao i ogromnu pomoć od strane naše intuicije. Oslušnite, i krenućete u pravom smeru!

Ovan

POSAO
Delujete sumnjičavo u proceni nečijih mogućnosti i stalo Vam je da ostvarite zapaženju ulogu u poslovnim susretima. Ukoliko se previše udaljavate od svojih saradnika, očekuju Vas dodatne komplikacije i teži uslovi.
LJUBAV
Zbog novih dogadjaja u privatnom životu uz Vas trpi i voljena osoba. Ali, Vi umete vešto ili smišljeno da okrenete situaciju u pravcu koji Vama odgovora.
ZDRAVLJE
Napeti ste.

Bik

POSAO
Nalazite se u dobroj formi i delujete pozitivno na svoju okolinu. Obratite pažnju na nečije komentare, važno je da otkrijete prikrivene detalje u poslovnom dijalogu.
LJUBAV
U susretu sa voljenom osobom izrazite pozitivnu stranu svoje ličnosti. Imate sjajnu priliku da osvojite nečiju naklonost što će Vas ispuniti nekim posebnim raspoloženjem.
ZDRAVLJE
Nesanica.

Blizanci

POSAO
U susretu sa saradnicima pokušavate da nametnete svoju volju i strogo ocenjujete nečije ponašanje. Medjutim, ne možete zanemariti »glas većine« i nečiju ulogu u poslovnoj saradnji.
LJUBAV
Izbegavajte neke napornije situacije u kojima se previše uzbudjujete. Potrebno je da se iskreno iskupite za propust koji ste učinili prema bliskoj osobi.
ZDRAVLJE
Problemi sa leđima.

Rak

POSAO
U zajedničkom interesu je da se poslovno-finansijski rizik svede na minimum i da se ispoštuju svi zadati rokovi. Od Vas se očekuje važna uloga ili posredovanje prilikom novih poslovnih pregovora.
LJUBAV
Ukoliko Vas opterećuju neke emotivne sumnje, razgovarajte sa voljenom osobom i insistirajte na zajedničkom dokazivanju istine. Sve može da poboljša kroz obostrano uvažavanje.
ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

Lav

POSAO
Samo pomoću suptilnih metoda možete da »nametnete« svoje stavove i da zadovoljite raznovrsne kriterijume u poslovnim susretima.
LJUBAV
Olako prelazite preko zamerki koje Vam upućuje voljena osoba. Upotrebite svoj šarm u odredjenim situacijama kako biste poboljšali odnos.
ZDRAVLJE
Problemi sa kožom.

Devica

POSAO
U zajedničkom interesu je da se poslovni problemi rešavaju u najkraćem roku. Budite promišljeni i pokrenite inicijativu. Potrebne su Vam čvrste garancije da će neko ispuniti svoj deo obaveza u poslovnoj saradnji.
LJUBAV
Voljena osoba možda ima neke »neobične ideje«, ali nemojte donositi zaključak dok ne proverite u čemu je suština. Brzina je ponekad vrlina, ali ponakad je i mana.
ZDRAVLJE
Potrebna Vam je rekreacija.

UTICAJ PUNOG MESECA U ŠKORPIJI DO 14. MAJA 2020: AKO BOLI, PROĆI ĆE. AKO TE GUŠI, PRODIŠI. AKO SI LJUTA, ODLJUTI SE.

7 DANA – 7 ŽELJA: HOROSKOP PO DANIMA U NEDELJI OD 11. DO 17. MAJA 2020. GODINE