in

DNEVNI HOROSKOP ZA 10. NOVEMBAR 2019: U POTRAZI STE ZA ODGOVORIMA, SLUŠAJTE INTUICIJU

Merkur ove nedelje pravi sekstil sa Plutonom te ćemo imati želju da se pozabavimo stvarima koje nam idu od ruke a koje su naš hobi. Pojačana želja za poniranjem u najveće dubine duše u potrazi za osvešćenjem duboko zakopanih tajni i suočavanjem s njima, u potrazi za nekim odgovorima. U svemu će vam pomoći najbolji saveznik-intuicija, koju često zaboravljate da možda sadrži prave odgovore na vaše nedoumice s kojimase svakodnevno susrećete. Želimo vam ugodan dan.

Ovan


POSAO
Postoje različite zamerke koje upućujete svojoj okolini. Bolje je da sa reči pređete na dela. Prokažite na ličnom primeru šta sve očekujete od svojih saradnika.
LJUBAV
Neko vas dovodi u neprijatnu situaciju. Osećate emotivnu dilemu i pokušavate da sagledate najbolje rešenje. Želite da ugodite osobi do koje vam je stalo.
ZDRAVLJE
Moguća prehlada.

Bik

POSAO
Primećujete da se događaji na poslovnoj sceni odvijaju pod neobičnim okolnostima. Sačuvajte prisebnost duha i pokušajte da se uklopite u nove uslove poslovanja.
LJUBAV
Izvor pozitivne energije i dobrog raspoloženja dobijete u svojoj porodici i u odnosu sa bliskom osobom. Uživajte uz drage osobe.
ZDRAVLJE
Proverite krvnu sliku.

Blizanci


POSAO
Ponekad je teško proceniti različite aspekte koji utiču na poslovnu klimu. Ukoliko želite da zaštitite svoje poslovne interese prihvatite nečiju asistenciju.
LJUBAV
Lakše vam je da određenu odluku ili odgovornost prepustite svom partneru, ali često se nalazite u situaciji da nemate mnogo izbora
ZDRAVLJE
Moguća prehlada.

OVI ZNAKOVI VUKU NEŠTO IZ PROŠLOSTI ŠTO IH KOČI DA KRENU DALJE

DAVALA, NE DAVALA, UMRIJEĆEŠ SVEJEDNO: 6 RAZLOGA DA BEZ GRIŽNJE SAVJESTI SPAVAŠ S KIME GOD ŽELIŠ