in

DNEVNI HOROSKOP ZA 10. OKTOBAR 2018-TE: DANAS SE ČUVAJTE NEPOTREBNIH RASPRAVA I BUDITE POSEBNO OPREZNI SA LJUDIMA

Sreda pred nama i Merkur koji nakon ulaska u znak Škorpiona pravi opoziciju sa Uranom i time komplikuje stvari na polju komunikacija, gde će praviti probleme i izazivati na verbalne dvoboje prepune oštrih uvredljivih reči kojih ćete se jednog od narednih dana čak i stideti.

Da ne bi došlo do bilo kog oblika ponašanja koji vam ne priliči, jednostavno danas se suzdržite od bilo kakve rasprave, ostanite po strani čak i ako je komunikacija krajnje bezazlena. Zaštitite se danas od svega i budite oprezni. Znajte da ukoliko biste upali u raspravu, pobednika neće biti. Miran dan vam želimo.

Ovan ♈


POSAO
Danas se držite stvari koje vas čekaju iz prošlog perioda, završite ih. Ne preuzimajte nikakve rizike, poslovni rizik u ovom trenutku predstavlja pogrešan izbor i donosi samo neko prividno olakšanje.
LJUBAV
Preterujete u svojim očekivanjima pred voljenom osobom. Partner ne želi da vam polaže sve svoje račune, i nemojte da ga pritiskate vašim očekivanjima.
ZDRAVLJE
Nervozni ste.

Bik ♉


POSAO
Nalazite se u prilici da testirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti. Učinite sve što je u vašoj moći da ostavite dobar utisak.
LJUBAV
Jasno vam je da ne možete dobiti sve ono što emotivno priželjkujete, ali još uvek ne znate i na koji način biste moguli da uživate u svemu onome što imate.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Blizanci ♊


POSAO
Moguće je da se sve nalazi u vašim rukama, ali pod uslovom da reagujete u najboljem trenutku ili u skladu sa zajedničkim pravilima o uspešnom poslovanju.
LJUBAV
Ukoliko vas muče neke ljubavne dileme, razmislite šta čini glavni povod za vašu nesigurnost. Nemojte unapred optuživati svog partnera.
ZDRAVLJE
Hormonski problemi.

HOROSKOP NA DUGE LJUBAVNE STAZE: OVNOVI ŠEFUJU, ŠKORPIJE OSVETOLJUBLJIVE

5 NAJOSETLJIVIJIH HOROSKOPSKIH ZNAKOVA KOJI NAJBRŽE IZGRADE EMOTIVNU POVEZANOST