in

DNEVNI HOROSKOP ZA 11. APRIL 2020: VODILIJE SVE BOLJE U SVOM POSLU,BIKOVI POMALO USAMLJENI ALI TO SE UBRZANO MIJENJA

Rak


Posao: Ono što budete danas započeli, može vam uroditi plodom i biti od velikog značaja u budućnosti. Takođe, materijalni dobitak je moguć. Oni koji su bez posla mogu posao naći kod prijatelja, može biti ponuda koja bi vam materijalnu situaciju učinila stabilnom.
Ljubav: Partner vam može prigovarati u vezi nekih vaših postupaka koji su se dogodili u toku prethodnog dana to. Imaćete utisak da je partner u pravu i potrudićete se da razgovarate sa njim o tome. Slobodni bi mogli da uživaju u društvu suprotnog pola.
Zdravlje: Danas ćete se osećati dobro. Možete biti malo nervozniji nego inače, ali to neće uticati na vaše svakodnevno funkcionisanje.

Lav


Posao: Posao koji radite možda ne zadovoljava sve vaše kriterijume i viziju o poslu kojim biste vi trebali da se bavite. Imaćete utisak da za taj posao niste adekvatno plaćeni iako dajete svoj maksimum. Oni koji su bez posla imaju šansu da posao pronađu u objektu koji se bavi nekom vrstom usluga.
Ljubav: Željni ste slobode, posebno ako ste u poslednje vreme imali dosta razmirica i trzavica sa partnerom. Imaćete želju da se na neko vreme udaljite od partnera i razmislite o vezi u kojoj se nalazite. Oni koji su usamljeni želeće da uživaju u svojoj slobodi.
Zdravlje: Danas se možete osećati usamljeno i malo neraspoloženo.

Devica


Posao: Oni koji su zaposleni, najverovatnije čekaju unapređenje i žele da napreduju u svakom smislu. Dosadašnji posao vam nije pružao mogućnost za napredovanjem i želite to da promenite. Oni koji su u potrazi za poslom, ponude koje budu dobili smatraće neadekvatnim.
Ljubav: U ljubavi vam je sve već doživljeno sa partnerom. I lepi trenuci i trzavice tako da šta god da se desi vama to ne bi bio nikakav novitet ni problem. Oni koji su usamljeni, biće skloni flertu sa više osoba i uživaće u tome.
Zdravlje: Osećaćete se odlično. Udovoljavaćete sebi u svakom smislu. Uživaćete u društvu raznih vama dragih ljudi.

7 VAŽNIH PORUKA I ZNAKOVA OD UNIVERZUMA: NEMOJ IH IGNORISATI, POGOTOVO PORUKU BROJ 1

NEDELJNI HOROSKOP OD 13. DO 19. APRILA 2020: OSLOBODITE SE PREVELIKIH LJUBAVNIH OČEKIVANJA, JER JE SADA BOLJE BITI REALIST NEGO IDEALIST