in

DNEVNI HOROSKOP ZA 11. DECEMBAR 2019: LJUBAV U GRČU I NA TESTU, POMALO STE HLADNI

Ove srede neobična konjunkcija Venere i Saturna dovešće nas pred pomalo teške zadatke, jer kako uklopiti ljubav sa ograničenjima. Saturn je satkan od ozbiljnosti, hladnoće, granica, kontrole, a Venera tako ljupka, zanesena, voli slobodu, nesputanost, strast… Šta nadalje ovo može da iznese.. S jedne strane ljubav u grču, strah od ljubavi, krutost u odnosima, ljubav na testu. S druge strane iznošenje stabilnosti veze kao najvažnije stvari u odnosu dvoje ljudi, potraga za zrelim , pa čak i starim ljudima kao potrebi da se skrasite… Želimo vam svako dobro.

Ovan


POSAO
Neko u vama podstiče novu sumnju i zato ne želite glasno da pričate o svojim poslovno-finansijskim ili privatnim planovima. Ipak, previše diskrecije sa Vaše strane ostavlja negativan utisak na vaše saradnike.
LJUBAV
Potrudite se da obradujete voljenu osobu na neobičan način. Pokažite da imate izuzetne manire u odgovarajućoj situaciji.
ZDRAVLJE
Problemi sa zubima.

Bik


POSAO
Ne dopadaju vam se nečije ideje tako da pažljivo birate situacije u kojima možete da izrazite svoje intelektualne ili praktične sposobnosti. Umete da smislite pametno rešenje i prigodno objašnjenje za svoje saradnike.
LJUBAV
Očekuje vas emotivno zadovoljstvo koje će vas ispuniti pozitivnom energijom. Uživajte u odabranom društvu.
ZDRAVLJE
Dobro.

Blizanci


POSAO
Pronalazite pravi smisao ili zadovoljstvo u različitim situacijama, koje istovremeno ulepšavaju vaše raspoloženje i obogaćuju vaše životno iskustvo.
LJUBAV
Pratite svoja osećanja i možete ostvariti ono što vam toliko nedostaje. Važno je da srenete u susret dešavanjima.
ZDRAVLJE
Proverite krvnu sliku.

POTPUNO FATALAN PO ŽENE: EVO U KOM ZNAKU ZODIJAKA SE RAĐAJU NAJHARIZMATIČNIJI MUŠKARCI

KARMA KROZ LJUBAVNE OBRASCE: KAKO NAŠE NAVIKE KAO MAGNETI PRIVLAČE DOGAĐAJE U ŽIVOT