in

DNEVNI HOROSKOP ZA 11. FEBRUAR 2020: PARTNER VAM MOŽE PRIGOVARATI U VEZI NEKIH VAŠIH POSTUPAKA

Draga moja, dobro jutro ti želi tvoja CiciMici. Kao što znaš, svako jutro ja ti donosim najbolji dnevni horoskop. Vikendom ujutro oko 8h a radnim danima već oko 7h možeš ga pročitati na mojoj Facebook stranici.

Budi sigurna da me pratiš redovno i nikada nemoj propustiti najbolji horoskop.

Ugodan dan ti želi CiciMici 😊

Ovan

Posao: Ono što je danas izraženo jeste to da ćete dati sve od sebe da biste ostvarili na poslu što bolji rezultat. Imaćete više želje i volje, a nadređeni vas mogu dodatno motivisati i stimulisati dobrim novčanim dobitkom. Oni koji su bez posla, posao mogu naći po preporuci prijatelja sa kim su o tome razgovarali.

Ljubav: Zadovoljni ćete biti načinom na koji se odvija komunikacija između vas i partnera. Ukoliko je imalo bilo kakvih nedoumica, uspeli ste da to prevaziđete strpljenjem i tolerancijom. Oni koji su slobodni, i danas su na meti upornih udvarača. Nemojte ih ignorisati.

Zdravlje: Dobro se osećate. Prijaju vam razgovori u kojima uživate. Što više odmarajte i uživajte u dobrom društvu.

Bik

Posao: Danas ste zadovoljni poslovnim rezultatima. Svesni ste truda koji ulažete u svoj rad i u skladu sa tim očekujete i rezultat. Oni koji su bez posla, razmišljaju da li da posao potraže kod bivšeg poslodavca ili da prihvate već ponuđenu ponudu. Razmislite dobro ukoliko imate izbor. Možda se takva ponuda više neće desiti.

Ljubav: Ljubavni život vam je uobičajen, ukoliko imate partnera. Prijatno vreme ćete provoditi sa njim i bićete zadovoljni. Ukoliko ste usamljeni, možete vreme provoditi sa osobom koja vam se dopada. Želećete da ga bliže upoznate kako biste videli da li vam odgovara.

Zdravlje: Osećate se dobro, vodite računa o svom zdravlju, bavite se fizičkim aktivnostima.

Blizanci

Posao: Poslovna situacija iz dana u dan postaje sve bolja i bolja. Ulažete veliki trud i napor i to zahtevate i od svojih saradnika. Oni koji su bez posla, mogu dobiti ponudu, za koju će smatrati da nije najadekvatnija i ne bi vam pružila mogućnost da se realizujete.

Ljubav: Ukoliko ste imali razmirica sa partnerom, moguće je da je rešavanje istih doprinelo tome da se vaš odnos produbi i bolje se upoznate. Probleme sa partnerom rešavajte mirnim putem. Slobodni bi mogli da uživaju u društvu svojim prijatelja i simpatije.

Zdravlje: Ukoliko imate hroničnih problema sa zdravljem, obratite pažnju jer je danas moguće da se ti simptomi ponovo pojave. Što više odmarajte.

Rak

Posao: Posao vam danas nije na prvom mestu. Radićete ga kao i obično i neće biti nikakvih problema u realizaciji istog. Ukoliko ste u potrazi za poslom, smatrate da još uvek ne dobijate najadekvatniju ponudu i zaslužujete mnogo više od ponuđenog.Strpite se još koji dan.

Ljubav: Ljubav će danas biti jako važna u vašem životu. Uživaćete sa partnerom. Danas ćete mu se posvetiti, jer ste najverovatnije shvatili da ste ga u proteklom periodu zapostavljali. Oni koji su slobodni, danas mogu započeti vezu sa osobom koja ih već duže vreme privlači.

Zdravlje: Zdravlje vam je danas na jako zavidnom nivou. Puni ste energije i želje za fizičkom aktivnošću. Uživajte.

Lav

Posao: Danas su svi razgovori koje vodite jako povoljni za buduće unapređenje vaše karijere. Smatraćete da imate i priliku da pokažete šta znate i da se to vašem poslodavcu dopada. Ukoliko ste bez posla, možete početi da se bavite za ozbiljniji novac nečim što je vaš trenutni hobi. Radite na unapređenju tog hobija.

Ljubav: Ljubavni problemi su trenutno iza vas. Bilo je nerazumevanja sa vaše strane prema partneru. Opustite se i uživajte sa njim. Ukoliko ste usamljeni, danas biste mogli da upoznate osobu sa kojom će vam dugi razgovori prijati.

Zdravlje: Imate osećaj da, ukoliko ste imali problem sa nekom bolešću, vam se simptomi ponovo vraćaju i da je niste u potpunosti izlečili. Obratite se lekaru.

Devica

Posao: Danas vam se posao odvija jako usporenim tempom. Vi biste da što pre završite sa poslom, vaši saradnici su poprilično neaktivni i to vama jako smeta. Izbegavajte nesuglasice, potrudite se da na miran način rešite sve nesuglasice. Oni koji su bez posla, danas će odustati od potrage istog. Smatraćete da će za potragu sutra biti bolji dan.

Ljubav: Partner vam je danas velika podrška u svemu. Bilo da su u pitanju poslovni problemi, bilo da su u pitanju neke druge nedoumice koje vas muče. Oni koji su usamljeni mogu imati želju da se bolje upoznaju sa osobom koja je već duže vreme u njihovoj blizini.

Zdravlje: Osećate se dobro. Moguće su povremene promene raspoloženja. Odmarajte što više, izbegavajte osobe koje vas iscrpljuju.

DNEVNI HOROSKOP ZA 10. FEBRUAR 2020: OVAN ŽELI ODMOR OD POSLA, BIK U NEDOUMICI

DNEVNI HOROSKOP ZA 12. FEBRUAR 2020: PARTNER VAS DANAS PROVOCIRA U SVAKOM SMISLU A VAMA TO PRIJA