in

DNEVNI HOROSKOP ZA 11. JANUAR 2019-TE: DAN KAO STVOREN ZA RADIKALNE POTEZE, KRATKE, OŠTRE I NEOPHODNE

Sunce je u konjunkciji sa Plutonom ovoga petka. Ovo je dan promena, pokreta, nečega konačno novog nakon perioda od par dana kada smo bili potpuno ukopani u sebe i svoje neko nezadovoljstvo koje smo hranili koječime samo da bismo ga održali u životu… Sad je dan kada je protok energije savršen za neke radikalne poteze. Kratke, oštre, brze, jer ovaj aspekt ne traje dugo! Ali kao i  svi oni, može da učini čudo ukoliko se reaguje na vreme. Ovo važi samo za one koji imaju prepreku pred sobom.  Lep dan želimo!‬

Ovan ♈


POSAO
Ponekad nije dovoljno imati dobru ideju, jer postoje različite okolnosti koje otežavaju uspešnu realizaciju. Nemate dovoljno energije da se bavite paralelnim poslovima, postoji lista prioriteta koju treba da ispoštujete.
LJUBAV
Nastupate suviše teatralno u svom ponašanju i vaše reči ne zvuče dovoljno ubedljivo pred osobom koja vam se dopada. Promenite svoj stil ponašanja.
ZDRAVLJE
Nema potrebe da precenjujete lične mogućnosti, osećate dodatnu tenziju.

Bik ♉


POSAO
Imponuje vam saznanje, da vas neko predstavlja kao uspešnu ili nesvakidašnju osobu. Vaš stil izražavanja i poslovni rezultati, deluju kao veliki podsticaj na bližu okolinu. Potrebno je da odredite nova pravila u poslovnoj saradnji.
LJUBAV
Osećate emotivnu naklonost i zajedničku inspiraciju u susretu sa voljenom osobom. Sjajno se dopunjavate na različitim nivoima.
ZDRAVLJE
Emotivna afirmacija u vama pokreće novu energiju.

Blizanci ♊


POSAO
Delujete kao osoba koja ima efikasno rešenje za različite probleme. Dovoljno ste vešti da zadovoljite različite kriterijume o uspešnom poslovanju. Ipak, najbolji rezultati proizilaze iz zajedničke akcije.
LJUBAV
Mudro prećutkujete istinu o „detaljima” koji nisu po nečijoj volji. Nema potrebe da podcenjujete partnerove mogućnosti, jer nije sve onako kao što vam se čini.
ZDRAVLJE
Akumulirajte pozitivnu energiju, opustite se.

13 STVARI KOJE MORAŠ ZNATI AKO TI JE FRAJER ROĐEN U U ZNAKU OVNA

KAKAV TI MUŠKARAC TREBA: LAVICA NE PODNOSI PROSJEČNE MOMKE, A ŽENE BIKOVI SU UVIJEK ZA AKCIJU