in

DNEVNI HOROSKOP ZA 11. NOVEMBAR 2018-TE: VRIJEME JE DA NAPRAVITE KONKRETNO ČIŠĆENJE U SVOM ŽIVOTU, RIJEŠITE SE LOŠIH LJUDI, NAVIKA I PREDMETA

Današnju nedelju karakteriše Sunce u divnom aspektu sa Plutonom u Jarcu koje će nas motivisati da se pokrenemo i napravimo neke čistke u našim životima, bilo da je u pitanju obično čišćenje stana i eliminisanje starih i nepotrebnih stvari, ili loših i nezdravih odnosa sa ljudima koji vas vuku na dno…

Ovo je jedna jaka energija koja je s vremena na vreme itekako potrebna svakom od nas… Preuređenje kako bismo mogli da krenemo napred da nas ništa ne vuče u prošlost i onemogućava nam napredak u bilo kom smislu. Ovo je divan dan i svojevrsna priprema za sedmicu koja sledi.
Svako dobro vam želimo!

Ovan ♈


POSAO
Neko vas iznenada dovodi u neprijatnu situaciju i pokušava da vam nametne određena pravila ponašanja. Potrebna vam je bolja kontrola u poslovnim susretima.
LJUBAV
Sačuvajte dostojanstvo pred voljenom osobom, pokažite da imate dovoljno snage da prevazidjete neke osetljive situacije kroz koje prolazite.
ZDRAVLJE
Promenljivo raspoloženje.

Bik♉


POSAO
Pokušavate pravilno da dešifrujete nečiju poruku ili da sačuvate pozitivan stav u poslovnoj saradnji. Izbor poslovne teme treba da se zasniva na poverljivim informacijama.
LJUBAV
Pokažite svom partneru da postoji neki lepši ili zanimljiviji deo stvarnosti koji nije nedostižan. Nema razloga da sumnjate u nečija iskrena osećanja.
ZDRAVLJE
Dobro.

Blizanci♊


POSAO
Vaša motivacija ili ponašanje deluju skoro besprekorno u različitim situacijama. Poslovni rezultati na najbolji način ilustruju vaše intelektualne sposobnosti.
LJUBAV
Napokon dobijate pozitivan emotivni signal koji ste priželjkivali. Odgovorite na nečiji poziv ili na ljubavni izazov u skladu sa svojim osnovnim potrebama.
ZDRAVLJE
Dobro.

HOROSKOPSKI ZNAKOVI U PRIJATELJSTVU: KO SAMO GLEDA SEBE A KO PRVI DOLAZI KAD TI TREBA

3 ALFA ŽENE HOROSKOPA KOJE MORAJU BITI GLAVNE U SVEMU