in

DNEVNI HOROSKOP ZA 11. NOVEMBAR: DOLAZIMO DO KULMINACIJE JEDNOG PERIODA I POČETKA DRUGOG

Aspekt Merkura u Škorpiji na početku nove sedmice i njegova konjunkcija sa Suncem, a sve se dešava tek jedan dan pre Punog Meseca. dakle, dolazi do kulminacije i završetka jednog, i započinjanja drugog ciklusa.Ovu konjunkciju odlikuje mnoštvo reči, komunikacija, pregovaranja, uspesi u dogovorima, posao cveta… Očekujte i vrlo važne vesti. Uspešan dan na svim poljima vam želimo!

Ovan


POSAO
Neko vas iznenada dovodi u neprijatnu situaciju i pokušava da vam nametne određena pravila ponašanja. Potrebna vam je bolja kontrola u poslovnim susretima.
LJUBAV
Sačuvajte dostojanstvo pred voljenom osobom, pokažite da imate dovoljno snage da prevazidjete neke osetljive situacije kroz koje prolazite.
ZDRAVLJE
Promenljivo raspoloženje.

Bik


POSAO
Pokušavate pravilno da dešifrujete nečiju poruku ili da sačuvate pozitivan stav u poslovnoj saradnji. Izbor poslovne teme treba da se zasniva na poverljivim informacijama.
LJUBAV
Pokažite svom partneru da postoji neki lepši ili zanimljiviji deo stvarnosti koji nije nedostižan. Nema razloga da sumnjate u nečija iskrena osećanja.
ZDRAVLJE
Dobro.

Blizanci


POSAO
Vaša motivacija ili ponašanje deluju skoro besprekorno u različitim situacijama. Poslovni rezultati na najbolji način ilustruju vaše intelektualne sposobnosti.
LJUBAV
Napokon dobijate pozitivan emotivni signal koji ste priželjkivali. Odgovorite na nečiji poziv ili na ljubavni izazov u skladu sa svojim osnovnim potrebama.
ZDRAVLJE
Dobro.

DAVALA, NE DAVALA, UMRIJEĆEŠ SVEJEDNO: 6 RAZLOGA DA BEZ GRIŽNJE SAVJESTI SPAVAŠ S KIME GOD ŽELIŠ

DNEVNI HOROSKOP ZA 12. NOVEMBAR: AKTIVIRAJTE SE SREĆA VAS VJEROVATNO OČEKUJE IZA UGLA